x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Au început filmările pentru cel de-al doilea sezon iUmor, cu replici spumoase între juraţi şi momente bine pregătie!

Au început filmările pentru cel de-al doilea sezon iUmor, cu replici spumoase între juraţi şi momente bine pregătie!

23 Aug 2016   •   17:17
Au început filmările pentru cel de-al doilea sezon iUmor, cu replici spumoase între juraţi şi momente bine pregătie!

iUmor revine în această toamnă la Antena 1 cu cel de-al doilea sezon. Filmările tocmai au început, iar concurenții nu întârzie să apară cu cele mai amuzante numere, replicile dintre jurați sunt din ce în ce mai spumoase, momentele din concurs din ce în ce mai bine pregătite. 

Dacă pănă acum, Mihai Bendeac era cel care empatiza cu concurenții, se pare că în acest sezon Cheloo este juratul tolerant și îngăduitor, un lucru de-a dreptul surprinzător chiar și pentru Mihai: ,,Tu ai devenit răbdător, iar Delia profesionistă’’, le-a spus juratul colegilor săi.


Situațiile “altfel” nu au întârziat să apară încă din prima zi de filmare. O concurentă pregătită să câștige marele premiu a venit  cu actele pentru primă casă, fapt care i-a atras imediat atenția lui Cheloo.

Întrebată de ce își dorește să câștige acest concurs, aceasta a răspuns că este stresată de rată, tocmai de aceea Cheloo i-a spus: ,,Eu îți achit garsoniera, și tu mie mașina. De ce să stau și eu în stres?’’.


Și în acest sezon Cheloo și-a pregătit pentru fiecare ediție un tricou cu mesaje care îl reprezintă. Acesta a povestit într-una dintre ediţiile primului sezon  cã mesajele de pe tricourile din emisiune sunt foarte importante pentru el, atât pentru faptul cã sunt o altã formã de a-şi exprima un punct de vedere, cât şi pentru cã unii dintre concurenţi – care sunt mai slabi de inger – pot fi intimidaţi de ele.


    

 

×
Subiecte în articol: iumor cheloo mihai bendeac Delia jurati juriu