x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Emisiunea ”Te iubesc de nu te vezi” prezentată de Gabriela Cristea, la Antena Stars, va avea premiera pe 28 mai

Emisiunea ”Te iubesc de nu te vezi” prezentată de Gabriela Cristea, la Antena Stars, va avea premiera pe 28 mai

17 Mai 2018   •   15:20
Emisiunea ”Te iubesc de nu te vezi” prezentată de Gabriela Cristea, la Antena Stars, va avea premiera pe 28 mai
Sursa foto: MIHAI STETCU

”Te iubesc de nu te vezi”, cel mai așteptat dating-show al momentului care va fi moderat de Gabriela Cristea, va avea premiera luni, pe 28 mai, la Antena Stars. Noua emisiune, în care oamenii vor avea șansa să-și găsească sufletul pereche, va fi difuzată șase zile pe săptămână, de luni până sâmbătă, de la ora 18.45.

Gabriela Cristea mărturisește că este nerăbdătoare să se reîntâlnească cu telespectatorii , iar emoțiile sunt pe măsură. Cu toatea acestea, în zilele rămase profită la maxim de timpul petrecut alături de familie.

”Aștept cu emoție ziua de 28 mai, când vom lansa emisiunea “Te iubesc de nu te vezi”. Suntem în mijlocul pregătirilor și încercăm să păstrăm câteva resurse și pentru noi, pentru că urmează o perioadă aglomerată, cu emisiuni live, la o oră unde concurența pentru audiență este mare. Ora 18:45 este o nouă provocare să ținem telespectatorii în fața televizorului pentru 2 ore, de luni până sâmbătă. Este un nou show de televiziune care intră pe piața media și care testează mai mult decât s-a testat până acum combinația dintre televizune și online, spune Gabriela Cristea.

Cei care își caută jumătatea și vor să participe la emisiunea  „Te iubesc de nu te vezi” se pot înscrie în continuare,  fie sunând la numărul la  0756.036.364 (tarif normal), fie pe e-mail: casting@antenastars.ro sau, într-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-ului-  https://www.facebook.com/TeIubescDeNuTeVeziAntenaStars.

×
Subiecte în articol: gabriela cristea