x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Emoții, lacrimi, bună dispoziție și transformări incredibile, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”

Emoții, lacrimi, bună dispoziție și transformări incredibile, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”

13 Mar 2015   •   10:52
Emoții, lacrimi, bună dispoziție și transformări incredibile, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Va fi o seară specială, sâmbătă, la Antena 1. O seară cu emoții, lacrimi, bună dispoziție și transformări incredibile, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Raluca și Denisa de la Bambi vor învârti femeile pe degete, transformate în doi domni care nu știu ce-i acela un refuz din partea unei doamne – Pitbull și John Ryan. În travesti va cânta și Oana Sîrbu. Ea îl va imita pe colegul său, Daniel Iordăchioae, și va urca pe scenă îmbrăcată chiar cu hainele acestuia. Liviu Vârciu va fi mai inocent ca niciodată, transformat în Neil Sedaka, Alina Eremia o va întruchipa pe regina jazz-ului, Ella Fitzgerald, iar Cezar Ouatu va deveni pentru o seară diva Angela Gheorghiu. Daniel Iordăchioae, în costum popular, o va imita pe neobosita Laura Lavric, Lidia Buble va fi una dintre divele generației actuale, Taylor Swift, iar Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru îi vor aduce în fața telespectatorilor pe cei de la 2Unlimited.

Cel mai emoționant moment de până acum de la “Te cunosc de undeva!” se va petrece sâmbătă seara, când Cezar Ouatu va cânta pentru prima oară, alături de mama sa, Maria. Cei doi, mamă și fiu, îi vor întruchipa, la “Portret de familie”, pe Sarah Brightman și Andrea Bocelli și vor cânta “Con Te Partiro”, iar duetul lor va fi unul care îi va impresiona până la lacrimi pe jurați și prezentatori.

Vulcanica Rona Hartner va reveni sâmbătă la show-ul transformărilor ca să cânte “în oglindă” cu Oana Sîrbu. La finalul momentului lor plin de energie, Oana Sîrbu îi va face o propunere Ronei Hartner.

Despre ce este vorba, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 14 martie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”

×