x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fiul actorului Petre Gheorghiu, pe scena ”X Factor”

Fiul actorului Petre Gheorghiu, pe scena ”X Factor”

12 Oct 2017   •   19:30
Fiul actorului Petre Gheorghiu, pe scena ”X Factor”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Fiul actorului Petre Gheorghiu, cunoscut pentru rolurile sale din filme precum ”Pintea” sau ”Cireșarii”, vrea să afle dacă a primit moșternirea artistică a familiei sale și urcă, vineri seara, de la ora 21.15, pe scena ”X Factor”.

Actorul Petre Gheorghiu a ales să plece din țară în anul 1987, atunci când a avut ocazia, în ciuda faptului că în România se afla pe culmile carierei. Soția sa, fostă harpistă la Filarmonica din Craiova, iar mai târziu la cea din Linz, Austria, a acceptat să facă curățenie, iar actorul a lucrat ca muncitor necalificat, apoi ca zugrav, totul pentru a le oferi celor doi copii ai lor șansa de a avea o viață mai bună.

”Cred că am trăit pe aproape toate continentele. Pentru părinții mei a fost mai greu, ei în România erau cineva… Tatăl meu era actorul Petre Gheorghiu, mama era harpistă...”, povestește Ștefan Gheorghiu, care s-a simțit în continuare atras de țara sa natală. ” Am vrut să dau la actorie în Sydney, dar tatăl meu a zis că mai bine nu, așa că am dat la inginerie chimică”, își amintește acesta cum și-a ales profesia.

Ștefan Gheorghiu a revenit în România, unde locuiește de 20 de ani împreună cu familia sa. ”Am revenit în România pentru afaceri și lucrez în imobiliare, dar am început și canto, am scris opt melodii, am scos două albume și lucrez la al treilea”, a povestit fiul actorului. Acesta vrea acum să afle și părerea unui juriu avizat, așa că s-a înscris la audițiile ”X Factor”.

Ce părere au avut Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică jr despre prestația sa, telespectatorii pot afla vineri, de la ora 21.15, într-o nouă ediție ”X Factor”, pe Antena 1.

×