x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Helmut Duckadam cântă în duet cu Dan Bittman, la o mini-stație de karaoke, la “Aici eu sunt vedeta”

Helmut Duckadam cântă în duet cu Dan Bittman, la o mini-stație de karaoke, la “Aici eu sunt vedeta”

07 Noi 2017   •   22:35
Helmut Duckadam cântă în duet cu Dan Bittman, la o mini-stație de karaoke,  la “Aici eu sunt vedeta”

Joi, 9 noiembrie, de la ora 21.15, la “Aici eu sunt vedeta”, Helmut Duckadam va cânta pentru soția sa. Și nu oricum, ci în duet cu Dan Bittman, prezentatorul show-ului, la o mini-stație de karaoke.

O să te provoc, chiar dacă microfonul e cam mic pentru mâna ta, să cântăm ceva împreună”, îl va invita prezentatorul show-ului, Dan Bittman, pe celebrul portar. “Aceasta e o dedicație pentru soția mea”, va spune Duckadam, privind spre soția aflată în public. Ce melodie a ales acesta și cum va reacționa doamna Duckadam, telespectatorii vor afla joi seara.

Cântăm și în mașină, pe două voci, iar această melodie pe care i-am dedicat-o soției este o melodie de suflet”, a ținut să precizeze celebrul portar.

Joi, la “Aici eu sunt vedeta”, telespectatorii Antenei 1 vor afla despre Duckadam nu doar că are o voce frumoasă, că se consideră cel mai sexy portar din lume și că este cam... zgârcit, ci și alte lucruri mai mult sau mai puțin comode, pe care le va face cunoscute tuturor fiica lui cea mică, Julianne (9 ani).

×
Subiecte în articol: Aici eu sunt vedeta Helmut Duckadam