x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber “Intrusul”(„Içerde”/“Insider”), în premieră și exclusivitate la Happy Channel

“Intrusul”(„Içerde”/“Insider”), în premieră și exclusivitate la Happy Channel

12 Oct 2017   •   20:00
“Intrusul”(„Içerde”/“Insider”), în premieră și exclusivitate la Happy Channel

A înregistrat audiențe spectaculoase în țara de origine, iar în curând, va putea fi urmărit în premieră și în exclusivitate la postul de televiziune Happy Channel!  Blockbesterul turcesc  “Intrusul”(„Içerde”/“Insider”) îl aduce în atenția publicului pe celebrul Çağatay Ulusoy, câștigător Best Model of Turkey în anul 2010.

Cunoscut telespectatorilor din serialul “Feriha”, care se difuzează zilnic la Happy Channel de la ora 17.00, Çağatay Ulusoy va putea fi urmărit de publicul român într-o nouă producție. Lansat în țara de origine, în septembrie 2016, serialul „Içerde” (“Insider”/ “Intrusul”) s-a bucurat de rezultate deosebite, fiind achiziționat ulterior și de țări din America Latină, Asia și Europa.  În România, “Insider” va fi difuzat în exclusivitate de postul de televiziune Happy Channel.

Blockbusterul turcesc spune povestea a doi frați, Sarp și Umut, interpretați de Çağatay Ulusoy și Aras Bulut Iynemli, despărțiți în copilărie, care ajung de o parte și de alta a legii. La trei ani, Umut a fost răpit de Celal, liderul unui clan mafiot din Istanbul, iar Sarp crește cu vina dispariției fratelui său.  În urma evenimentelor petrecute în familia lui, Sarp se înscrie la Academia de Poliție și reușește să iasă în evidență datorită rezultatelor deosebite obținute.  Cu scurt timp înainte de absolvire, lucrurile iau o altă întorsătură pentru Sarp, care ajunge în închisoare. Totul este, de fapt, un plan pentru a-i atrage atenția interlopului Celal. După ce este eliberat, Sarp începe să lucreze ca polițist sub acoperire în clanul acestuia. Între timp, Umut , căruia Celal i-a schimbat numele în Mert, ajunge și el în poliție, infiltrat de cunoscutul mafiot pentru a-l ține la curent cu tot ce se pregătește împotriva lui. Inevitabilul se produce, iar Sarp și Mert se întâlnesc fără să știe însă că sunt frați.

Serialul turcesc “Intrusul” va putea fi urmărit, în curând, la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

×