x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Lipsa hranei, tot mai greu de îndurat în ”Ultimul Trib”: ”În fiecare zi, orez cu sare făcut în oala aia în care se plimbă furnici!”

Lipsa hranei, tot mai greu de îndurat în ”Ultimul Trib”: ”În fiecare zi, orez cu sare făcut în oala aia în care se plimbă furnici!”

16 Noi 2018   •   10:14
Lipsa hranei, tot mai greu de îndurat în ”Ultimul Trib”:  ”În fiecare zi, orez cu sare făcut în oala aia în care se plimbă furnici!”

Plecați de acasă de mult timp, trecuți prin jocuri dificile și fără mâncare la discreție, concurenții se resimt tot mai tare în ”Ultimul Trib”.

Dacă pe insula pustie Cameleonii au uitat să se mai plângă de condiții, chiar dacă recent au prins și o noapte întreagă de ploaie, în satul în care locuiesc Lemurii domnește o singură dorință: mâncarea!

”Pe Dima nu l-am auzit plângându-se de dor de casă, dar de foame, da! Aici... mâncăm orez toată ziua! Orez cu sare făcut în oala aia în care se plimbă furnici ziua și seara o spălăm cu un pămătuf făcut de noi din nucă de cocos, în fiecare zi, același gust! Eu visez deja ce aș vreau să mănânc... când o să plec acasă o să îi spun iubitului meu ce să îmi aducă încă din aeroport: ciocolată, macarons și pizza! M-am săturat să gătesc la cazan...”, mărturisește Sorana.

×