x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Madagascar le-a pregătit concurenților de la „Ultimul Trib” cele mai provocatoare concursuri

Madagascar le-a pregătit concurenților de la „Ultimul Trib” cele mai provocatoare concursuri

15 Aug 2018   •   20:50
Madagascar le-a pregătit concurenților de la „Ultimul Trib” cele mai provocatoare concursuri

Jocurile pregătite pentru cei 21 de concurenți curajoși înscriși în Ultimul Trib” nu sunt o provocare doar pentru toate calitățile lor, ci și pentru echipa dedicată care le concepe și care încearcă să îi surprindă de fiecare dată cu noi sarcini, din ce în ce mai dificile.

O echipă formată din 40 de persoane de pe mai multe continente lucrează zilnic contra-cronometru pentru a pregăti jocurile extrem de solicitante de al căror rezultat depinde soarta fiecărui trib din Madagascar. De la decor sau steaguri și până la fiecare element necesar jocurilor, toate acestea sunt făcute manual în fiecare locație într-un timp record, astfel că nici un joc nu seamănă cu altul, iar orice încercare a concurenților de a-și crea o strategie este îngreunată.  

Astfel, membrii echipei construiesc pontoane plutitoare din lemn, împletesc funii sau decupează decorațiuni din bambus, țes perne sau construiesc care, totul folosind resurse locale. La final, un pictor din echipă decorează totul cu însemne cu specific malgaș. Pentru ca totul să fie posibil, a fost nevoie de peste 2.000 de stâlpi de lemn lungi de patru metri și cu diferite grosimi, de peste 600 de stâlpi de bambus, 1.200 de bucăți de placaj de lemn și peste 100.000 de cuie și șuruburi pentru a fixa totul la un loc.

            „Jocurile sunt foarte grele, foarte dure, implicã atât efort fizic, cât şi un psihic foarte puternic. Concurenţii au nevoie de concentrare maximã, iar asta nu e tocmai uşor, mai ales cã unii dorm într-un sat malgaş, care nu are nici mãcar curent electric, alţii pe o plajã pustie…”, declarã Octavian Strunilã, prezentatorul show-ului.

Rezultatul va putea fi văzut, în reality-show-ul ”Ultimul Trib”, din această toamnă, la Antena 1. ”Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porție simplă de mâncare și nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor șapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte și pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât și pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat. 

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

×
Subiecte în articol: madagascar Ultimul Trib