x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Marea premieră a celui mai dur reality show, Asia Express: vedetele au fost percheziționate de către poliția vietnameză

Marea premieră a celui mai dur reality show, Asia Express: vedetele au fost percheziționate de către poliția vietnameză

11 Feb 2018   •   17:13
Marea premieră a celui mai dur reality show, Asia Express:  vedetele au fost percheziționate de către poliția vietnameză
Sursa foto: Diana Oros

Mai sunt doar câteva momente până la marea premieră a celui mai așteptat reality show al primăverii, Asia Express, care va debuta pe Antena 1 luni, 12 februarie, de la ora 20:00. Vietnamul este  prima destinație a celor 7 cupluri de vedete care au acceptat provocarea inedită de a parcurge aproape 5000 de kilometri pe teritoriul unui continent necunoscut, cu doar un singur euro pe zi. Prima zi a aventurii a început cu o mare surpriză pentru concurenți, care au fost percheziționați de către autoritățile vietnameze chiar înainte de a începe cursa.

După ce au aterizat în Asia, vedetele au fost anunțate să se pregătească pentru un mic dejun cu oficialii români din Vietnam, dar spre marea lor surpriză, planurile nu au decurs conform așteptărilor. Dis de dimineata aceștia au îmbrăcat o ținută specială și au pornit spre locul de întâlnire stabilit de către întreaga echipă. La punctul de întâlnire, însă, au fost luați prin surprindere de către autoritățile vietnameze care i-au percheziționat și le-au oprit toate bunurile telefoane, bani, poșete. Mai mult decât atât, în locul oficialilor și-a făcut apariția Gina Pistol alături de reporteri și cameramani. Frumoasa prezentatoare a show-ului le-a dat o veste care i-a bulversat: cursa avea să înceapă chiar în acel moment. Cele 7 cupluri de vedete au fost escortate la hotel într-un timp cât mai scurt, unde au primit rucsacuri Asia Express și au avut la dispoziție doar câteva minute să își pregătească bagajul pentru „experiența vieții lor”. Adrenalina situației imprevizibile i-a împins pe unii dintre ei să se mobilizeze, însă o parte din concurenți  au plecat în prima probă chiar în haine de gală. Daniela Crudu nu a mai avut timp să își pregătească altă ținută, așa că a făcut primii pași în competiție într-o rochie lungă, de seară.

Vietnamul s-a dovedit a fi o destinație mult mai dură decât s-ar fi așteptat concurenții, iar prima probă a reality show-ului Asia Express a fost un adevărat test al dexterității. De la hotel, vedetele au fost nevoite să găsească transport către Halong Bay - primul punct de întâlnire, pentru a afla mai multe indicii. Totul s-a transformat într-o cursă contra cronometru, căci ordinea concurenților avea să fie un mare avantaj pentru unii și un dezavantaj pentru ceilalți. Primele trei echipe s-au calificat într-un joc de amuletă, a cărui miză era în valoare de 500 de Euro. Premiul, primit de către echipa câștigătoare doar după încheierea show-ului, a fost un factor motivant, însă spiritul competiției a fost cel care i-a determinat pe toți să lupte cot la cot către a câștiga prima provocare. În Halong Bay, participanții au fost nevoiți să prindă cu mâinile goale dragon fish, ca mai apoi să îl vândă. Doar astfel, echipa care a strâns cei mai mulți bani a beneficiat de primul avantaj în acest show de aventură, o amuletă și un premiu material.

Care sunt vedetele care au ieșit învingătoare în prima probă a reality show-ului Asia Express, dar și care au fost reacțiile concurenților în momentul în care au fost anunțați că aventura vieții lor va începe mult mai curând decât s-au așteptat, telespectatorii pot vedea luni seară de la ora 20:00, în prima ediție a emisiunii.

 În fiecare luni și marți, telespectatorii vor fi martorii unui maraton unic pe teritoriul Asiei, în care șapte cupluri de vedete se vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro. Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Vica Blochina și Daniela Crudu, frații Moroșanu, Dorian Popa și mama sa, Marian Dragulescu și soția lui, Corina, Raluk și Ana Baniciu sunt cele 14 vedete care au acceptat această provocare. Cu un euro pe zi, echipele se vor duela într-un teritoriu total necunoscut, căci Asia Express este călătoria și experiența vieții pentru toate perechile care îi acceptă provocarea. Fără scenarii, fără situații premeditate, fără locuri special amenajate, formatul oferă aventură pură. 14 vedete au avut de parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, având la dispoziție un singur euro pe zi. Cum s-au descurcat în aceste condiții, telespectatorii vor putea urmări de mâine seară,  de la ora 20.00, pe Antena1.

×
Subiecte în articol: Asia Express