x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Matthew McConaughey şi Woody Harrelson sunt Detectivii din Louisiana

Matthew McConaughey şi Woody Harrelson sunt Detectivii din Louisiana

13 Ian 2014   •   17:37
Matthew McConaughey şi Woody Harrelson sunt Detectivii din Louisiana
Sursa foto: Jim Bridges/HBO

Astăzi, la doar câteva ore de la premiera din Statele Unite, “Detectivii din Louisiana/True Detective” are premiera la HBO (ora 22:00).

Filmul îi aduce pe micile ecrane pe Matthew McConaughey şi Woody Harrelson în rolul celor doi detectivi care pornesc pe urmele unui criminal din Louisana, în urma redeschiderii unui caz controversat de acum 17 ani.

În 2012, detectivii Rust Cohle şi Martin Hart, detectivi in Louisiana, sunt chemați să dea declarații despre un caz de omucidere la care au lucrat împreună în 1995. În timp ce ancheta se desfăşoară în prezent prin interogatorii, cei doi foşti detectivi relatează povestea cazului lor, redeschizând o serie de subiecte sensibile şi punând sub semnul întrebării presupusul verdict al crimei bizare din 1995. Mărturiile au loc în 2012, dar fiecare dintre cei doi detectivi lasă amintirile să îi ducă în trecut, într-o lume pe care credeau că au lăsat-o în urmă. În timp ce află mai multe despre ei înşişi, unul despre celălalt, dar şi despre criminal, devine tot mai clară ideea că întunericul există de ambele părți ale legii. (S.S.E.)


×