x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Mihai Bendeac, ”avocatul” concurenților în noul sezon ”X Factor”

Mihai Bendeac, ”avocatul” concurenților în noul sezon ”X Factor”

20 Iul 2018   •   20:00
Mihai Bendeac, ”avocatul” concurenților în noul sezon ”X Factor”

Actorul Mihai Bendeac s-a transformat încă din primele zile de audiții X Factordin cel de-al optulea sezon, care se desfãşoarã în prezent în Bucureşti, în avocatul concurenților.

Cunoscut telespectatorilor din ipostaze de jurat sau transformat în pielea unor personaje, în rolul de prezentator, Mihai Bendeac s-a ținut de promisiunea de a le fi alături concurenților și de a-i încuraja. Astfel, noul membru al echipei nu se dă înapoi de la a le cere explicații suplimentare juraților pentru voturile lor sau chiar de la a le cere o șansă în plus în numele tinerilor cântăreți. Bendeac i-a surprins pe jurați când i-a rugat să lase un concurent să mai cânte o melodie, chiar dacă aceștia votaseră deja prestația acestuia. ”De regulă nu este ceva ce facem, dar având în vedere că este un sezon atât de plin de emoție pozitivă, eu votez DA”, a spus Carla’s Dreams. Ce părere au avut însă ceilalți trei jurați, telespectatorii vor afla în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

 

×