x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Nea Mărin și nepoții săi, Darius și Ana, au câștigat cea de-a doua ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”

Nea Mărin și nepoții săi, Darius și Ana, au câștigat cea de-a doua ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”

20 Oct 2017   •   20:26
Nea Mărin și nepoții săi, Darius și Ana, au câștigat  cea de-a doua ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”

Joi seara, la “Aici eu sunt vedeta”, a fost momentul adevărului pentru Andreea Antonescu, CRBL și nea Mărin, cele trei celebrități care au venit alături de copiii, respectiv nepoții lor în platoul emisiunii prezentate de Dan Bittman, la Antena 1. Și asta pentru că Sienna, Alessia, Darius și Ana au mărturisit multe dintre secretele părinților și bunicilor lor.

Astfel, de la Sienna (6 ani), am aflat, printre altele, că cel mai nebunesc lucru făcut de Andreea Antonescu, jumătatea brunetă a celebrei trupe Andre, a fost “să facă o poză în pielea goală, într-o revistă”, că cel mai ciudat lucru din dulapul ei e “un cap de crocodil” și că mama ar vrea să fie spiridușul Dobby din “Harry Potter”.

Alessia (7 ani) a spus multe despre tatăl ei, CRBL, cunoscutul artist și component al trupei Simplu. De exemplu, că îi este foarte frică să nu cadă într-o groapă, că îi place să doarmă pe canapea și că, atunci când e singur, își curăță cele 507 de jucării kendama.

La rândul lor, Darius (9 ani) și Ana (8 ani), nepoții lui nea Mărin Barbu, cunoscutul coregraf și cunoscător al dansului popular românesc au mărturisit, printre multe altele, că obiectul preferat al acestuia este fixativul, că dimineața “începe să se bată singur, pentru că așa a învățat de la un yogin”, și că atunci când sunt singuri, bunicul se pupă cu bunica.

Invitatul special al ediției a fost Connect-R, care a venit însoțit de părinții săi. Domnul și doamna Mihalache au avut astfel ocazia să povestească una dintre năzdrăvăniile din copilăria fiului lor. Telespectatorii Antenei 1 au aflat astfel cum micuțul Relu a cumpărat, într-o bună zi, Eugenii pentru toți copiii din bloc, din banii pe care mama lui i-a lăsat – o bancnotă de 25 de lei - ca sa ia două franzele. “Cel mai tare m-a deranjat că m-a mințit, pentru că mi-a zis că i-a dat Eugeniile doamna de la pâine”, a spus mama lui Connect-R.

Câștigătorii ediției de joia aceasta au fost nea Mărin Barbu și nepoții săi, Darius și Ana care, în urma amuzantelor probe pe care le-au avut de trecut, au demonstrat că se cunosc foarte bine unii pe alții. Cei 7.500 de lei pe care i-au obținut Darius, Ana și nea Mărin Barbu vor ajunge la Răducu, un copilaș cu probleme de sănătate, care are mare nevoie de ajutor.

×
Subiecte în articol: Aici eu sunt vedeta