x close
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

O bonă filipineză le gătește chefilor carne de crocodil

0
08 Mai 2018 - 21:32
O bonă filipineză le gătește chefilor carne de crocodil Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie
Vezi galeria foto

Apariție cu surprize pentru trioul imbatabil de jurați marți seară la ,,Chefi la cuțite”, de la ora 20:00. O concurentă din Filipine vine la preselecții cu o rețetă exotică, demnă să le surprindă papilele gustative celor mai duri jurați. Va alege să le așeze în farfurii carne de crocodil gătită în lapte de cocos, preparat cu care speră să obțină votul lor de încredere: ,,Dacă primesc măcar două cuțite mi se va îndeplini visul. Nu pot să cred că voi sta în fața chefilor și ei îmi vor juriza preparatul.”

În prezent, Rizdee este bonă în România, țară pe care a ajuns să o considere ca fiind a doua ei casă. Nu a avut o viață ușoară și în fiecare zi duce o luptă grea cu dorul de familie, căci este nevoită să stea departe de cei trei copii ai săi, pe care i-a crescut singură. Dar pentru că imediat după jurizare va pleca spre Filipine să îi revadă, concurenta va găsi suficientă motivație la bancul de lucru în cei mici, care o susțin chiar din afara granițelor. În ciuda poveștii emoționante, Rizdee are un optimism molipsitor și o energie care se va transmite și la masa juraților, cărora le va mărturisi că deși aromele asiatice sunt preferatele ei, nu poate rezista cârnaților făcuți în casă, micilor sau unei porții tradiționale de sarmale.

Chef Scărlătescu este convins că în spatele ușilor se află verișoara lui Minh Binh, îndrăgita sa concurentă din sezonul 3 care anul acesta i-a surprins la masa juriului cu cel mai înspăimântător preparat, balutul. Chef Dumitrescu și chef Bontea, în schimb, sunt mai sceptici, iar gustul exotic al preparatului inedit le trezește multe semne de întrebare, astfel încât ghicitul va da naşterea unor momente extrem de amuzante. Dacă Rizdee va primi, sau nu, votul de încredere al juraților, dar și ce părere au chefii despre rețeta exotică din farfuriile sale, gătită chiar de o bonă filipineză, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară, de la ora 20:00.

Citeşte mai multe despre:   Chefi la cuțite

Ştiri din .ro


PUBLICITATE
 



Serviciul de email marketing furnizat de