x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber O haită de lupi cehi, ”actori” în ultimul episod al serialului ”Băieți de oraș”

O haită de lupi cehi, ”actori” în ultimul episod al serialului ”Băieți de oraș”

21 Iul 2018   •   21:20
O haită de lupi cehi, ”actori” în ultimul episod al serialului ”Băieți de oraș”
Sursa foto: Mihai Stetcu

”Dispariția, episodul opt al serialului de comedie ”Băieți de orașși ultimul din acest sezon, va fi difuzat duminică seara, de la ora 22.00, la Antena 1 și este unul plin de surprize pentru telespectatori.

Mihai Bendeac, Vlad Drăgulin și echipa Băieți de oraș au filmat alături de Aky, Chaos și alți câțiva lupi cehi, pe Transfăgărașan. Câinii-lup au avut roluri extraordinare, Roby Roberto și Malone trecând prin situații limită alături de aceștia. Patrupedepele au muncit alături de actori în condiții extreme, la -20 de grade Celsius și zăpadă ce atingea și un metru înălțime.

”Fiecare rol trebuie să aibă oarecum o execuție spontană, ceea ce face diferența între un câine actor și unul care beneficiază doar de un dresaj obișnuit. Cel care s-a bucurat cel mai tare de compania acestor câini-lup a fost chiar Mihai Bendeac, care nu s-a sfiit să-și arate afecțiunea pentru ei, mărturisește Mihai Nae, dresorul patrupedelor. 

La ce provocări vor fi nevoiți să facă față protagoniștii serialului și ce aventuri pline de umor, dar și de imprevizibil vor trăi aceștia, telespectatorii vor vedea în cadrului ultimului episod al serialului ”Băieți de oraș”, difuzat duminică, de la ora 22.00, la Antena 1.

×