x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Pepe, Romică Țociu, Minodora și Sânziana Buruiană fac echipă în cadrul reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”: ”Mi-a fost tare dor de Nea Mărin”

Pepe, Romică Țociu, Minodora și Sânziana Buruiană fac echipă în cadrul reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”: ”Mi-a fost tare dor de Nea Mărin”

19 Iul 2018   •   17:08
Pepe, Romică Țociu, Minodora și Sânziana Buruiană fac echipă în cadrul  reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”: ”Mi-a fost tare dor de Nea Mărin”
Sursa foto: marius

Cea de-a treia ediție a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, difuzată luni și marți, de la ora 20.00, la Antena, îi va aduce împreună pe Romică Țociu, Pepe, Minodora și Sânziana Buruiană. Cei patru vor face parte din echipa lui Nea Mărin și-l vor ajuta pe acesta în administrarea restaurantului său de pe malul Mării Negre.

Dacă la sfârșitul celei de-a doua ediții Nea Mărin a ieșit în pierdere cu afacerea sa, speră ca de data aceasta, tocmai pentru că are alături de el persoane cu oarecare experiență în gestionarea unor restaurante, să recupereze pierderile.

”De data asta ei știu mai multe decât mine. Romică a avut el restaurante, iar tatăl lui Pepe are și el un local. Așa că voi avea mai multă grijă”, spune Nea Mărin.

Pepe și Romică Țociu, la rândul lor, sunt hotărâți să facă tot ce le stă în putință pentru ca afacerea să iasă de data asta pe profit.

”Mi-era atât de dor de Nea Mărin... Abia așteptam să-l văd. M-am bucurat pentru că eu timp de zece ani am avut afaceri cu restaurante. Ba încă și acum familia mea mai deține un local. Când am mai auzit că e și la Mangalia, m-am bucurat și mai tare. Asta până în prima dimineață când mi-a dat trezirea după nici patru ore de somn. Când îl auzi că bate la ușă parcă te curentează”, spune Romică Țociu.

Cum se vor descurca Pepe, Romică Țociu, Minodora și Sânziana Buruiană alături de Nea Mărin, cum vor face provocărilor și dacă vor reuși să obțină profit de data aceasta, telespectatorii vor vedea luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

×