x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Premii în valoare de 122.633 lei la prima ediție a emisiunii The Wall- Marele Zid

Premii în valoare de 122.633 lei la prima ediție a emisiunii The Wall- Marele Zid

14 Sep 2017   •   18:38
Premii în valoare de 122.633 lei  la prima ediție a emisiunii The Wall- Marele Zid

Aseară s-a dat startul emisiunii fenomen difuzată de Antena 1 ce i-a făcut pe telespectatori să treacă prin emoții greu de imaginat! Seara s-a desfășurat sub forma unui carusel de emoții, în care concurenții au trecut prin cele mai diferite stări în încercarea de a cuceri Marele Zid. Laura Epuraș și Alexandru Daniel Maria au fost primii candidați la șansa de a-și schimba viața, iar destinul le-a surâs, căci la finalul serii au plecat triumfători cu suma de 122.633 de lei!

Primele întrebări ale quiz show-ului  au fost o suită destul de norocoasă, astfel încât concurenții au reușit să obțină 12.532 lei. După ce au stabilit că Daniel este persoana care va intra la camera de izolare, Laura a rămas în fața zidului impresionant și a încercat să-și construiască strategia în funcție de întrebări, dar și de parcursul bilelor. A dublat, a triplat și a mers până la capăt cu fiecare decizie, sperând că în camera cealaltă cel mai bun prieten al ei va face la fel. Răspunsurile corecte din camera de izolare le-au mărit suma garantată la 37.532 lei, cea din platou ajungând la 122.633 lei. Decizia a fost în mâinile lui Daniel: semnarea contractului le-ar fi adus suma din prima etapă, iar anularea lui i-ar fi trimis acasă cu un câștig de trei ori mai mare! Finalul a fost unul cât se poate de fericit, deoarece anularea contractului le-a garantat un câștig în valoare de 122.633 lei și șansa de a-și schimba viața.

Parcursul tensionat al show-ului i-a marcat pe concurenți: ,,a fost o experiență unică, eram convinși că ne vom împlini visul!”. Laura și Daniel au făcut un pact înainte de a intra în platou, să riște până la capăt, însă emoțiile și bilele roșii ce cădeau pe sume considerabile i-au făcut să aibă dubii în ceea ce privește semnarea contractului. Cu toate acestea, jandarmul nu a încălcat promisiunea făcută și l-a rupt, în ciuda faptului că nu era sigur de răspunsurile pe care le-a dat în camera de izolare: ,,nu am mai avut aceste emoții de când am cerut-o pe soția mea în casătorie!”, mărturisește acesta.

Emisiunea The Wall- Marele Zid este difuzată în fiecare miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00, pe Antena 1.

×
Subiecte în articol: The Wall- Marele Zid