x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Răsturnări de situație în ediția de aseară : Marele Zid nu a vrut să cedeze

Răsturnări de situație în ediția de aseară : Marele Zid nu a vrut să cedeze

13 Oct 2017   •   12:28
Răsturnări de situație în ediția de aseară :  Marele Zid nu a vrut să cedeze

Bogdan și Raluca Tănase au fost concurenții din ediția de aseară a emisiunii fenomen de pe Antena 1, ,,The Wall- Marele Zid”, ce s-au aventurat într-o experiență tensionată pentru a schimba viețile familiilor nevoiașe. Cu banii obținuți și-ar fi dorit să le întindă o mână celor din jur, dar finalul plin de suspans a dezvăluit că soții Tănase vor pleca acasă fără un premiu.

Cea de-a doua probă au început-o cu mult curaj, bazându-se pe faptul că Marele Zid le va fi prieten. Traiectoria bilelor s-a îndreptat către cele mai mari sume de la bază, iar telepatia dintre Bogdan și Raluca părea să fie suficientă pentru a le îndeplini viitoarele proiecte. A fost o rundă cu câștiguri mari, dar și pierderi pe măsură, iar speranța de a obține premiul cel mare stătea acum în cea de-a treia probă concursului. Toată energia investită a dat roade și după un răspuns corect și o bilă verde plasată pe cea mai mare sumă din concurs, de 150.000 RON, câștigul din platou ajunsese la 218.942 RON. Dar în competiția imprevizibilului zidul a demonstrat că nu iartă pe nimeni, iar ultima întrebare a anulat evoluția din platou în totalitate. Bogdan a rămas cu 0 RON și speranța că Raluca va lua decizia corectă.

,,Un parcurs dificil și plin de emoție, așa a descris Raluca clipele petrecute în camera de izolare, care au făcut-o să rupă contractul. A riscat și a pariat pe jocul soțului său din platou, astfel încât cei doi au plecat acasă fără câștigul garantat de 13.952 RON. Dar pentru că sunt o echipă unită și-au promis cu zâmbetul pe buze că suișurile sau coborâșurile vieții nu vor face decât să îi apropie și mai tare: ,,ne avem unul pe celălalt. Tensiunea continuă și în această seară, când altă echipă curajoasă își va aduna energia pentru marea confruntare cu zidul, ce începe pe Antena 1, de la ora 20:00!

×