x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Raul, surprins de atitudinea lui Hannelore pe ”Insula Iubirii”: ”Apropierea de mine ar putea fi un paravan”

Raul, surprins de atitudinea lui Hannelore pe ”Insula Iubirii”: ”Apropierea de mine ar putea fi un paravan”

15 Oct 2018   •   21:50
Raul, surprins de atitudinea lui Hannelore pe ”Insula Iubirii”:  ”Apropierea de mine ar putea fi un paravan”

Cati, Mari, Mirela și Hannelore au dat frâu liber emoțiilor, seara trecută, pe Insula Iubirii, iar imaginile cu acestea au adus disperare pe insula băieților.

Seara trecută, pe ”Insula Iubirii”, Răzvan le-a povestit tuturor de planul lui de a-i arăta lui Cati că o respectă dacă nu face nimic în Thailanda, așa că băieții l-au provocat la un test adevărat: acesta a intrat în baie cu Dana și a simulat o scenă fierbinte care să îi fie apoi arătată lui Cati. ”Vreau să văd cum ar reacționa acum, înconjurată de mulți bărbați, acasă, dacă afla că o înșelam, era singură...”, a spus acesta.

În acest timp, partenera lui s-a distrat toată ziua alături de George la o școală de box thailandez și chiar a făcut eforturi înainte de plecare să se aranjeze, pentru prima dată de la sosirea sa pe insulă. Mai mult, până la finalul întâlnirii, Cati i-a mărturisit lui George că nu l-ar ierta pe Răzvan dacă ar înșela-o, chiar dacă la casting se arătase mult mai tolerantă. ”Mă simt bine, asta sunt eu, nu cea care eram în urmă cu o săptămână... trebuie să mă bucur și eu de viață, să fiu fericită! Mă simt mai puternică”, a mai spus Cati, adăugând că George pare genul de bărbat care respectă o femeie, însă că ea nu ar putea face multe gesturi pe Insula. ”Eu sunt și mamă, situația mea e alta”, a adăugat aceasta.   

Prima alarmă a serii la Purimuntra le-a oferit băieților ocazia de a vedea cum își petreceau în același timp iubitele lor seara, în casa lor, alături de ispite, și jocurile care au dat naștere multor apropieri. În jocul provocărilor au intrat toate fetele, care au executat pe rând poruncile, chiar dacă ar fi putut oricând să le refuze. ”La adăpostul acestor provocări, practic și-au exprimat dorințe pe care se vede că le au”, a remarcat Cristi după ce băieții au fost martorii unor mângăieri și săruturi.

Jocul s-a încheiat însă din cauza unei situații provocate de Hannelore, cea care și-a împărțit atenția între Andi și Raul, provocând între ei o situație tensionată. Mai mult, pentru că se comporta ca un bărbat aflat într-un cuplu, Andi a fost confruntat ca atare și i s-au prezentat și alte situații în care Hane a avut gesturi familiare față de Raul atunci când Andi nu era prezent. Hane și Raul s-au mutat apoi pentru o discuție pe terasa băieților, lucru care i-a schimbat și mai mult starea de spirit lui Andi. ”Apropierea de mine ar putea fi un paravan, probabil eu sunt ispita cea mai agreată de partenerii lor”, a încercat Raul să își explice aceste gesturi.

A doua zi, observând distanțarea lui Andi, Hane a încercat în zadar să îl împace până când, văzând că niciun gest discret nu funcționează, aceasta a început o discuție riscantă. ”Nu vreau să îți fac rău... Nu pot să îți pun aici, vorbim între patru ochi”, a spus aceasta și încet a reușit să îl facă din nou pe Andi să uite de gelozia de cu o seară înainte. ”Îmi dau seama din priviri de multe lucruri, nu cu multă lume mă înțeleg așa”, i-a declarat Hane. Zâmbetul i-a fost acoperit însă de o mască nouă, în aceeași seară, când Hane și Cati au fost chemate la Bonfire. ”E absolut normal să îi placă de Maria, probabil și eu dacă aș fi acolo m-aș uita la ea”, a spus Hane, aparent detașată la vederea flirturilor dintre ispită și logodnicul său, arătându-se mult mai tolerantă decât atunci când povestea despre bănuielile sale legate de o posibilă aventură a lui Bogdan, acasă.

Cât despre Cati, aceasta a avut parte de o confruntare cu Dana, ispita care a fost la un date de coșmar cu Răzvan, pe parcursul căruia acesta s-a comportat grotesc. ”Mie una, mi-a ajuns, nu mai pot! E un om pe care clar nu mi l-aș dori lângă mine nici dacă ar fi ultimul bărbat de pe Pământ! Am înțeles că el are o problemă, dar ea de ce acceptă toate astea? Vreau să o cunosc pe femeia asta!”, a mărturisit Dana, iar dorința i s-a împlinit.

Conștientă că tot ceea ce a trăit lângă Răzvan, Cati cunoaște foarte  bine, dar nu consideră deranjant, singura varianta care i-a rămas Danei este să o șocheze, să îi contureze o imagine complet diferită a lui Răzvan, pentru a-i capta atenția. În plus, aceasta i-a spus că au făcut dragoste și s-au sărutat, însă s-a lovit de o reacție dezarmantă a lui Cati, care a refuzat să creadă. ”O să iau o decizie la sfârșit, nu vreau să o iau acum”, a spus aceasta.

De partea cealaltă, Mari și Cristi au continuat apropierea lor, iar săruturile prelungi au devenit o obișnuință între cei doi. ”Voi continua să o sărut, să o mângâi, să o aduc în punctul în care nu va mai putea să se abțină”, a spus Cristi, iar planul său a dat roade. Imagini din noaptea în care Mari și-a dat frâu liber sentimentelor au ajuns și la Purimuntra, unde, treziți din somn, băieții au avut parte de un șoc. Mai întâi, Bogdan a amuțit, crezând inițial că protagonista ar fi logodnica sa, apoi Iulian a fost cel care a rămas fără cuvinte. ”Din ce am văzut, e clar... Eu i-am spus de acasă că fiecare face ce simte, dar e răspunzător pentru ceea ce se întâmplă”, a spus acesta în cele din urmă. Vestea a fost însă la fel de proastă și pentru ceilalți băieți, care au realizat că picarea în ispită a unei fete are în Thailanda efect de domino.  

 

 

×