x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Secretele Oanei Roman, ale Elenei Merișoreanu și ale lui Marcel Pavel, dezvăluite de copiii, respectiv nepoții lor, în noul sezon “Aici eu sunt vedeta”

Secretele Oanei Roman, ale Elenei Merișoreanu și ale lui Marcel Pavel, dezvăluite de copiii, respectiv nepoții lor, în noul sezon “Aici eu sunt vedeta”

06 Mar 2018   •   23:30
Secretele Oanei Roman, ale Elenei Merișoreanu și ale lui Marcel Pavel,  dezvăluite de copiii, respectiv nepoții lor, în noul sezon “Aici eu sunt vedeta”

Cea mai sinceră emisiune cu părinți celebri și copiii lor simpatici, “Aici eu sunt vedeta”, revine  joi, 8 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, cu un nou sezon și un nou prezentator, Cosmin Seleși! Trei părinți celebri vor afla joia aceasta ce gândesc cu adevărat copiii și nepoții lor despre ei și nu o dată vor fi luați prin surprindere de vorbele și reacțiile micuților lor.

Am primit cu bucurie propunerea să prezint acest show nou, haios, curat și distractiv, pentru că îmi place să lucrez cu copiii. E mult mai ușor și mai drăguț de lucrat cu ei, pentru că sunt sinceri. Și chiar știu cum să mă comport cu ei. Sunt tată, am și eu doi copii acasă, și sunt și actor la Teatrul Ion Creangă”, care-i un teatru pentru copii. În platou, la înregistrări, a fost o distracție totală”, spune Cosmin Seleși.

Prima ediție din noul sezon în care copiii vedetelor dezvăluie secretele părinților, îi  va aduce în fața telespectatorilor Antenei 1 pe Oana Roman și fetița ei, Isabela (4 ani), Marcel Pavel și fiica sa cea mică, Iuvenalia (4 ani), și Elena Merișoreanu și nepoatele sale, Rebeca (6 ani) și Alessia (4 ani). Fetițele vor face echipă cu mama, tata și bunica pentru o cauză nobilă, căci premiul pe care îl va obține echipa câștigătoare va fi donat unor oameni aflați în nevoie. La "Aici eu sunt vedeta", echipele se vor confrunta cu întrebări legate de viața de familie, iar răspunsurile copiilor vor fi, de cele mai multe ori, surprinzătoare, căci se vor dezvălui secrete stânjenitoare, se vor da pe față obiceiuri ciudate și se vor povesti întâmplări intime.

Aștept cu multă nerăbdare să aflu ce vor spune ele din casă, ce dezvăluiri vor face”, spune Elena Merișoreanu.

O să stau cu emoții pentru că, se știe, copiii au și multă fantezie, și multă sinceritate. Stau cu sufletul la gură să văd ce va da din casă. Aștept cu nerăbdare să-i văd reacțiile. Sper să fie în favoarea familiei noastre”, spune Marcel Pavel.

Isabela este, totuși, un copil de patru ani care nu are răbdarea necesară să stea pe scaun nemișcată și să răspundă la întrebări așa cum ar trebui. Asta e singura mea temere. Altfel, eu știu că este foarte intuitivă și face conexiuni foarte bune. Evident că va da câte ceva din casă, dar noi nu facem lucruri ieșite din comun, așa că nu-mi e frică de faptul că va spune ceva foarte “rușinos””, e de părere Oana Roman.

Ce răspunsuri vor da Isabela, Iuvenalia, Rebeca și Alessia la întrebări precum “Ce secrete are bunica?”, “Ce nu îți place la tati?” sau “Ce o enervează mai tare pe mami?”, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 8 martie, de la ora 20.00, în prima ediție a noului sezon “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși.

×
Subiecte în articol: Aici eu sunt vedeta