x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Show-ul “Next Star”, lider de audiență în mediul urban și în toată țara

Show-ul “Next Star”, lider de audiență în mediul urban și în toată țara

23 Mar 2015   •   16:09
Show-ul “Next Star”, lider de audiență în mediul urban și în toată țara

Emisiunea “Next Star” de duminică, 22 martie, care a desemnat-o câștigătoare pe Emily Moskalenko, o fetiță de 8 ani din Ucraina care a executat un spectaculos număr acrobatic la bară, a fost lider de audiență la nivelul publicului din mediul urban și la nivelul publicului din toată țara. Ediția a adunat în fața micilor ecrane 1.972.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență de la 22.16.

Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din toată țara și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20.30 - 22.59) o audiență medie de 8,3 puncte de rating și o cotă de piață de 15,2 %, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 8 puncte de rating și o cotă de piață de 14,6 %. De asemenea, Antena 1 a fost lider de audiență la nivelul publicului din mediul urban, cu o audiență medie de 8,4 puncte de rating și 15,8 % cotă de piață.

Șapte copii talentați la muzică, sport și actorie, din toate zonele țării și de peste hotare, au venit duminică, la “Next Star”, într-o nouă ediție spectaculoasă și emoționantă a show-ului prezentat de Dan Negru.

Printre aceștia, Emil Gheorghe, un băiețel de 11 ani, din Craiova, care și-a dorit să ajungă la “Next Star” ca să cânte muzică populară și să anunțe că își caută o... familie. Copilul a fost abandonat de mama lui, pe când era foarte mic, într-un spital din Constanța și, de atunci, a fost crescut de mai mulți asistenți maternali.

Tot duminică, la Antena 1, a fost și Daria Ștefan, o fetiță din București, celebră peste hotare, dar despre care românii n-au auzit. Copila în vârstă de 10 ani este cunoscută în Statele Unite ale Americii, Franța, Italia, Irlanda, Germania, Japonia, țări în care muzica ei este difuzată la numeroase posturi de radio.

Cel mai spectaculos moment al ediției a avut-o ca protagonistă pe Emily Moskalenko, o fetiță de 8 ani din Ucraina, care a executat un senzațional număr de acrobație la bară. Emily a câștigat concursul de duminică seara, de la Antena 1, și s-a calificat în marea finală a show-ului “Next Star”.

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urilor All Urban și Național
Perioada 22 martie 2015

×