x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Trucuri și dans grecesc, roast, acrodance și gimnastică ritmică, pe scena de la “Next Star”

Trucuri și dans grecesc, roast, acrodance și gimnastică ritmică, pe scena de la “Next Star”

17 Aug 2018   •   15:02
Trucuri și dans grecesc, roast, acrodance și gimnastică ritmică, pe scena de la “Next Star”

Sâmbătă, în cea de-a zecea ediție a show-ului “Next Star” din actualul sezon, cei mai talentați copii vin în fața juraților Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa cu momente artistice dintre cele mai diverse: de la dans grecesc, roast și gimnastică ritmică, la acrodance, demonstrație de trucuri și un număr cu bețe muzicale.

Ultima ediție înaintea finalei de popularitate și a Marii finale aduce în fața publicului copii din mai multe zone ale țării, dornici să impresioneze cu talentul lor. Desiss (13 ani), din Galați, a pregătit un număr muzical pe care-l va susține cu ajutorul unui mecanism care dă impresia că pe scenă, lângă ea, se mai află doi colegi. Ea va trebui să cânte “Daddy Cool”, unul dintre hit-urile trupei Boney M, în timp ce mânuiește solicitantul mecanism. “Am muncit extrem de mult pentru momentul pe care-l voi prezenta la Next Star” și sper ca juriul să aprecieze”, spune concurenta.

Matei, în vârstă de 12 ani, din București, și-a propus să-i facă pe cei trei jurați, Dorian Popa, Lidia Buble și Pepe, să sară de pe scaune cu numărul său. Pentru asta, concurentul se va folosi de tot felul de trucuri. Dacă va reuși el să obțină ce și-a propus, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbăta aceasta.

Cel mai mic concurent al serii se numește Andrei, are șase ani și este din Hârșova, județul Constanța. El vine în fața juriului cu un dans grecesc, pe care-l va executa alături de o trupă de dansatori profesioniști.

Roast-ul, care s-a regăsit pentru prima dată la “Next Star” începând cu acest sezon, nu va lipsi din program nici sâmbăta aceasta. De data asta, jurații, prezentatorul Dan Negru și co-prezentatorul Șerban Copoț vor fi luați la rost de Andreea (12 ani), din comuna Schitu Duca, județul Iași, o concurentă pasionată de actorie și limba rusă. “La roast e vorba de autoironie. Știi sau nu știi de glumă. Cel mai bine e să intri în joc și mai bine râzi tu de tine decât să râdă altul”, spune Pepe. Cum vor gusta glumele despre ei jurații și prezentatorii, rămâne de văzut sâmbătă, de la ora 20.00.

De asemenea, pentru prima dată pe scena de la “Next Star” se va desfășura un moment cu bețe muzicale. Se numesc așa pentru că fiecare dintre ele reprezintă o notă muzicală. Momentul va fi executat de “Boem Stars”, un grup de copii foarte încrezători în ceea ce vor face pe scenă. “Ceea ce am pregătit este ceva ce nu a mai văzut nimeni și sperăm să impresionăm juriul”, spun ei.

Cine sunt ceilalți copii care vor urca pe scenă, dar și cine va fi câștigătorul serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 18 august, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Next Star” prezentată de Dan Negru.

×
Subiecte în articol: Next Star