x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Sinead O'Connor ameninţă pe Twitter că se sinucide

Sinead O'Connor ameninţă pe Twitter că se sinucide

de Mediafax    |    17 Sep 2011   •   11:28
Sinead O'Connor ameninţă pe Twitter că se sinucide

Cantareata irlandeza Sinead O'Connor a starnit ingrijorarea admiratorilor, dupa ce a postat pe Twitter o serie de comentarii in care a vorbit despre dorinta ei de a se sinucide, scrie Daily Mail.

Artista in varsta de 44 de ani a postat aceste mesaje dupa o sedinta de terapie pe care a efectuat-o, miercuri, cu psihiatrul care o trateaza de depresie.

In mesajele postate pe Twitter, cantareata irlandeza afirma ca isi doreste ca urmatoarea tentativa de sinucidere sa o "ucida" si i-a rugat pe fanii ei sa ii sugereze o modalitate prin care ar putea sa se sinucida fara ca cei patru copii ai ei sa afle despre acest lucru.

"Am mers la psihiatru pentru o reinnoire de rutina a retetei. Ea mi-a spus ca sunt o mama rea, nebuna, pentru ca vorbesc atat de deschis despre sex, in public. Aceste lucruri nu ar trebui sa fie spuse. Nici sa vorbesti despre dorinta de a te sinucide, nici despre sex. Esti tratat ca o persoana nebuna. Imi doresc atat de mult sa ajung in rai. Imi doresc asta de multi ani", a spus cantareata.

Sinead O'Connor a mai spus ca daca ar putea sa se sinucida fara ca cei patru copii ai ei sa afle despre acest lucru, ar face-o.

Cantareata are patru copii, cu varstele cuprinse intre patru ani si 24 de ani.

"Insa nu vreau sa-mi abandonez copiii. Dar, daca as putea sa mor fara ca ei sa stie asta, as face acest lucru", a mai spus artista irlandeza.

Cantareata le-a cerut apoi fanilor ei sa o "ajute": "Oricum, daca vreunul dintre voi stie cum pot sa ma sinucid. Acum imi doresc ca viitoarea tentativa de sinucidere sa ma ucida".

×