x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica 40 de ani de carieră - Julio Iglesias

40 de ani de carieră - Julio Iglesias

de Alex Revenco    |    07 Mai 2008   •   00:00
40 de ani de carieră - Julio Iglesias

Cel mai faimos interpret latin, care a vîndut un număr-record de discuri, revine în ţara noastră în cadrul unui turneu aniversar: 40 de ani de carieră.

Cel mai faimos interpret latin, care a vîndut un număr-record de discuri, revine în ţara noastră în cadrul unui turneu aniversar: 40 de ani de carieră.

 

 

În luna iulie, Julio Iglesias revine în România pentru trei concerte, organizate de Music Management la Braşov (luni, 14 iulie), Cluj (miercuri, 16 iulie) şi Constanţa (sîmbătă, 19 iulie). Potrivit organizatorilor, “la datele stabilite există posibilitatea unei schimbări de oraş sau adăugarea unui al patrulea concert, în altă locaţie”. Mai trebuie spus că Iglesias va sosi în România cu o nouă echipă tehnică (management, ingineri şi tehnicieni de sunet), care îl însoţeşte pe artist pe tot parcursul turneului.

 

 

SURPRIZĂ. Cu această ocazie, Julio Iglesias şi noua sa echipă tehnică ne garantează o sonorizare la nivelul aşteptărilor noastre. Mai mult, Julio Iglesias le va oferi o surpriză de proporţii fanilor din România: un duet împreună cu un cîntăreţ român celebru, alte amănunte urmînd a fi anunţate în curînd. În cadrul turneului, început în ianuarie, Julio a cîntat deja în ţări precum Africa de Sud, Columbia, Venezuela, Argentina, Uruguay, Brazilia şi Statele Unite. Dacă în 2007 Iglesias a vizitat ţara noastră pentru a promova albumul “Romantic Classics”, nr. 1 în topul vînzărilor de la noi, acum artistul îşi va delecta fanii cu şlagărele din întreaga sa carieră. “Anul trecut am stat două săptămîni în România şi am cunoascut îndeaproape ţara dumneavoastră, fiindcă am mers destul de mult cu maşina. Mi-au plăcut mult românii, în mijlocul lor m-am simţit ca acasă”, a mărturisit Julio. 

 

alex.revenco@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: muzica iglesias julio