x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica 60.000 de persoane pe litoral, la Liberty Parade 2010

60.000 de persoane pe litoral, la Liberty Parade 2010

25 Iul 2010   •   00:00
60.000 de persoane pe litoral, la Liberty Parade 2010

Aproximativ 60.000 de persoane au participat sâmbătă, timp de mai multe ore, la Liberty Parade, evenimentul desfăşurându-se în şase staţiuni din sudul litoralului, unde fanii au avut parte de muzică electronică şi dans.

Petrecerea a început sâmbătă, la ora 16.00, în staţiunea Olimp.

Caravana Liberty Parade, compusă din trei camioane descoperite, în care DJ-ii au mixat live, a parcurs traseul Olimp - Neptun - Jupiter - Cap Aurora - Venus şi Saturn, acesteia alăturându-i-se mii de fani.

Camionul Vibe FM a fost pus în mişcare de muzica lui Christian Green, Cristi Stanciu, Paul Damixie şi Bogdan Popoviciu.

Pe camionul Pepsi au mixat DJ Elf, Snatt&Vix, Alexuuu&TDK, iar pe camionul Liberty Parade au fost prezenţi Carlos&Jasc, Sllash&Doppe şi DJ Dark.

Caravana formată din persoane costumate cât mai original şi colorat, cu fluiere, ochelari de soare şi peruci a ajuns în jurul orei 20.00 la Liberty Parade Arena, aflată pe plaja dintre Venus şi Saturn.

Maratonul de zeci de mii de waţi a fost deschis de duo-ul NTFO. Muzica a fost însoţită de imagini video pe ecrane uriaşe, de lasere şi de dansatori. A urmat apoi Vali Bărbulescu, DJ-ul care a fost şi gazda evenimentului Liberty Parade.

Atmosfera a fost încinsă apoi de DJ Andi, Liviu Hodor şi DJ Optick, urmaţi de cei trei membri care alcătuiesc Above&Beyond alcătuit din Tony Mc Guiness, Jono Grant şi Paavo Siljamaki, DJ, producători şi compozitori. Una dintre cele mai mari realizări ale Above&Beyond a fost spectacolul dat la Rio de Janeiro în noaptea de Revelion 2007.

Britanicii au fost urmaţi de Vika Jigulina, singura femeie DJ de la Liberty Parade şi de Mihai Popoviciu (Hermannstadt Collective).

Petrecerea a continuat mult după miezul nopţii, iar iubitorii muzicii house şi-au dat întâlnire anul viitor, la o nouă ediţie Liberty Parade.











×
Subiecte în articol: special observator muzica