x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica AC/DC, boxset cu rarităţi

AC/DC, boxset cu rarităţi

de Alex Revenco    |    11 Oct 2009   •   00:00
AC/DC, boxset cu rarităţi

Cel mai cunoscut grup australian din toate timpurile lansează în luna noiembrie "Backtracks", un original boxset având forma unui amplificator de chitară în stare de funcţionare şi dimensiunile de 30 X 30 X 10 cm.



Înăuntru, fanii AC/DC vor găsi trei CD-uri, două DVD-uri, un afiş al turneului european din 2003 împreună cu Rolling Stones, un LP de vinil, o carte de 164 de pagini cu fotografii inedite, comunicate de presă, note din turneele din perioada 1974-2009, pene de chitară personalizate şi alte bonusuri-surpriză.

3 CD-URI ŞI 2 DVD-URI
Primul CD conţine înregistrări inedite, apărute doar pe discurile de vinil editate în Australia, remasterizate, în timp ce pe CD-urile nr. 2 şi 3 sunt înregistrări live inedite, remasterizate. Cele două DVD-uri conţin volumul nr. 3 din setul "Family Jewels" (1991), videoclipurile ce au promovat albumele "Ballbreakers", "Stiff Upper Lip", precum şi recentele clipuri "Rock'N' Roll Train" şi "Anything Goes" de pe "Black Ice", disc ajuns pe prima poziţie în mai multe clasamente.

5279-103563-acdcboxset.jpg

De pe acdcbacktracks.com am aflat că preţul acestui boxset este de 152,20 de lire în UK, 171,51 de euro în Germania şi 237 de dolari în Statele Unite. Din păcate, România nu se află pe lista ţărilor unde va fi distribuit acest boxset.

×
Subiecte în articol: muzica ac/dc