x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica AC/DCLive

AC/DCLive

de Alex Revenco    |    10 Oct 2008   •   00:00

După o pauză de şapte ani, faimosul grup revine în actualitate cu un nou turneu mondial, de promovare a noului album, intitulat "Black Ice".



După o pauză de şapte ani, faimosul grup revine în actualitate cu un nou turneu mondial, de promovare a noului album, intitulat "Black Ice".


WALL MART & SAM’S CLUB. Dacă era de aşteptat ca turneul să înceapă în Statele Unite (20 octombrie), noul album nu se va putea cumpăra din magazinele de muzică "tradiţionale", ci numai din reţelele Wall Mart, Sam’s Club şi de pe site-ul oficial al formaţiei. Primul single e "Rock’n’ Roll Train" şi a intrat direct pe locul 3 în Mainstream Rock Chart de la Billboard.


SOLD OUT. În prima fază au fost programate 24 de concerte în SUA, ultimul urmând să fie la 18 decembrie. Însă, datorită vânzării foarte rapide a biletelor – în două zile 18 show-uri au fost sold out –  seria concertelor de pe continentul nord-american s-a prelungit până la 30 ianuarie 2009. După SUA, AC/DC va pleca în America de Sud, Europa şi Asia.


"Noul nostru material, «Black Ice», se va găsi în reţeaua Wall-Mart. Şi pentru că noi facem albume, nu discuri singles, el nu va fi disponibil pe iTunes"

Angus Young


Discuri pentru Player

Nelly: Brass Knuckles
Câştigator al Premiului Grammy, Nelly revine după o absenţă de patru ani cu un album foarte reuşit, ritmuri antrenante care îi captivează pe amatorii genului. Cunoscut ca "maestru al colaborărilor", artistul american a reuşit şi de această dată să adune pe acest disc o listă impresionantă de invitaţi, printre care se numără Usher, Pharrell, Akon, Ciara, Chuck D, Snoop Dogg, Jermaine Dupri, Ashanti, Avery Storm şi  St. Lunatics. Noul album conţine hiturile "Party People" şi "Body On Me".


Till Bronner : Rio
Trompetist şi vocalist, Till este considerat cel mai faimos muzician german de jazz al generaţiei sale (născut în 1971). Cântă la trompetă de la 13 ani, idolul său fiind Charlie Parker. După numai trei semestre la Hochschule fur Musik din Koln a fost solicitat să devină muzician profesionist în orchestra RIAS, condusă de pianistul Horst Jankowski. Primul său album l-a înregistrat în 1993, iar cu "That Summer" (2004) devine cel mai bine vândut muzician german de jazz din toate timpurile.


James Morrison: Songs For You, Truths For Me
După albumul de debut din 2006, care s-a bucurat de o primire extraordinară, James Morrison se reîntoarce cu un noul material discografic. "Am denumit albumul «Songs for You, Truths for Me» pentru că asta cred că şi este, cântece pentru voi, adevăruri pentru mine... Întotdeauna eu vorbesc despre ceea ce simt", a spus James, considerat  un romantic incurabil. Discul conţine hitul "You Make It Real" şi e distribuit de Universal în format special pentru România, la preţul de 29,9 lei.


Ne-Yo: Year Of The Gentleman
Este cel de-al treilea album al celebrului producător şi compozitor american (după ce a avut mare succes cu "Because of You" şi "In My Own Words"), binecunoscut pentru compoziţiile sale cântate de artişti de top precum Beyonce, Whitney Houston, Rihanna sau Michael Jackson. "Year Of The Gentleman" este coprodus de Ne- Yo, Timbaland şi Kanye West şi promite să fie o mare reuşită, pe măsura reputaţiei artistului şi a colaboratorilor săi.

×
Subiecte în articol: muzica