x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Adele este marea câştigătoare a celei de-a 54-a ediţii a premiilor Grammy

Adele este marea câştigătoare a celei de-a 54-a ediţii a premiilor Grammy

de Rador    |    13 Feb 2012   •   05:36
Adele este marea câştigătoare a celei de-a 54-a ediţii a premiilor Grammy

Cantareata britanica Adele este marea castigatoare a celei de-a 54-a editii a premiilor Grammy, decernate la Los Angeles. Nominalizata la sase categorii, Adele a reusit sa ia toate premiile pentru care a concurat.

Editia din acest an a fost marcata de disparitia cantaretei Whitney Houston, care a decedat sambata la varsta de 48 de ani, relateaza Radio Romania Actualitati.

Adele, practic, n-a avut concurenta la categoria "pop". A primit premiul pentru cel mai bun cantec pop - "Someone like you" - si cel mai bun album pop, "Twenty one". Tot ea a plecat acasa cu distinctiile pentru cel mai bun videoclip, dar si albumul, inregistrarea si cantecul anului, "Rolling in the deep".

Adele a multumit inclusiv medicilor care au ajutat-o sa revina pe scena in plina forta dupa operatia de la sfarsitul anului trecut, la corzile vocale. Pe scena premiilor Grammy, Adele a cantat prima oara in fata unui public in ultimele cinci luni. Ceilalti mari castigatori ai galei au fost Foo Fighters, cu cinci premii, printre care cel mai bun cantec si album rock. In centrul atentiei a fost si Whitney Houston, careia i-au fost aduse mai multe omagii in timpul galei. Spre finalul ceremoniei, Jennifer Hudson a cantat cel mai cunoscut hit al lui Whitney.

×