x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Alb şi negru

Alb şi negru

de Raluca Grintescu    |    25 Apr 2008   •   00:00

Kylie Minogue a lansat un nou videoclip ce ilustrează piesa “All I See”, cel mai recent single lansat de artistă în America. Pentru a da o notă clasică, dar chic, materialul a fost filmat alb-negru

Kylie Minogue a lansat un nou videoclip ce ilustrează piesa “All I See”, cel mai recent single lansat de artistă în America. Pentru a da o notă clasică, dar chic, materialul a fost filmat alb-negru, iar cîn­tăreaţa apare dansînd extrem de provocator cu renumitul coregraf şi dansator Marco da Silva, cel care şi-a pus amprenta coregrafică şi în show-urile celebrelor Mariah Carey şi Geri Halliwell.


APRECIERE. “All I See” este al patrulea extras pe single de pe cel mai recent album al lui Kylie Minogue, intitulat “X”. “2 Hearts”, “In My Arm” şi “Wow”, trei piese la fel de seducătoare ca şi interpreta, au beneficiat de videoclipuri extravagante, în stilu-i caracteristic. Totuşi, albumul “X” nu se bucură de succesul scontat, abia reuşind să ajungă pe locul 139 în Topul Billboard, cu doar 5.500 de exemplare vîndute. Vînzarea albumului a mers foarte prost, dacă e să luăm în considerare faptul că albumul Leonei Lewis a dat lovitura pe piaţa americană, fiind prima cîntăreaţă britanică din ultimii 20 de ani care a cuce­rit topurile din Statele Unite.

 

SURPRIZE. În prezent, Kylie este în plin turneu de promovare al LP-ului X, după o pauză de patru ani, iar România se află pe harta concertistică a australiencei, după Belgia, Olanda, Germania, Austria, Spania, Danemarca, Suedia şi Norvegia. Un look mai sofisticat şi mai puţin provocator va fi noua imagine a lui Kylie, de această schimbare ocupîndu-se însuşi designerul şi bunul ei prieten Jean-Paul Gaultier. Noua garderobă de scenă o vom putea admira la 17 mai, pe Stadioul Cotroceni din Bucureşti, ocazie cu care Kylie va interpreta piese noi, dar şi vechi, într-un show de aproape două ore, pigmentat de multe surprize.

 

Flash Out

INVITAŢI. Membrii Linkin Park, Mi­ke Shinoda (foto) şi Chester Be­nning­ton, vor apărea în viitorul clip al lui Busta Rhymes – “We Made it”. Acesta va fi primul single extras de pe noul album al rapperului, “Ble­s­sed”, care va apărea pe piaţă la ju­mătatea lunii iunie. Singlel-ul, al că­rui videoclip a fost filmat la Los An­geles, nu poate fi descris altfel de­cît drept o piesă ce îţi merge direct la suflet”, a mărturisit Busta. Mike Shinoda este şi unul dintre produ­că­torii albumului, alături de Cool şi Dre.


SEX AND FERGIE… Carrie, Sa­man­tha, Charlotte şi Miranda vor avea noi colege “de clasă” în pro­duc­ţia “Sex and the City”. Vorbind de­spre soundtrack-ul filmului, se pa­re că acesta va cuprinde piese interpretate de Fergie şi Jennifer Hudson. Hud­son deţine un rol se­cundar în film, cel al unei asistente pe nume Louise. Fergie va interpreta “Labels and Love”, o piesă nou-nouţă, compusă special pentru film. Deşi este foarte ocupată cu înregistrarea a două single-uri noi, Fergie nu a putut refuza oferta. 


PE URMELE LUI POITIER. Diddy îşi confirmă dragostea pentru actorie şi va adapta spectacolul de pe Broad­way – “A Raisin in the Sun” într-un film de trei ore ce prezintă po­vestea familiei Younger şi lupta pentru supravieţuire în Chi­cago-ul anilor ’50. Rapperul va interpreta rolul lui Walter Lee Jr, personaj interpretat iniţial de Sidney Poitier în 1959. “Cînd sunt actor, sînt Sean Combs. Muzica este ceva diferit... sunt mai relaxat, pot să am mai mul­te nickname-uri, însă în ca­zul actoriei este ceva serios”, a de­cla­r­at Diddy.

×
Subiecte în articol: muzica