x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Alina Manole & Raul Kusak, la Teatrul Elisabeta!

Alina Manole & Raul Kusak, la Teatrul Elisabeta!

de Dana Andronie    |    28 Oct 2013   •   16:28
Alina Manole & Raul Kusak, la Teatrul Elisabeta!

Joia Păcătoşilor e o poveste muzicală despre dragostea reală. Povestea a doi adulţi care, trăindu-şi istoriile de viaţă, ajung să se întalneasca fix în acel moment în care au nevoie unul de altul. Cum ajung să-şi trăiască însă şi vindecările şi iubirea...?!

Muzical, (se) va povesti în faţa voastră Alina Manole, alături de pianistul Raul Kusak., pe 1 noiembrie, la Teatrul Elisabeta, ora 19:30. Veţi vedea doi artişti a căror energie şi eleganţă muzicală se contopesc în trăiri de scenă aparte, într-o stare incredibil de intimă cu cel care ascultă.

Un spectacol unic, de mărturisiri, care va lăsa în urma lui parfumul familiar al iubirilor voastre, uitate sau nu... O "spovedanie" despre iubirea reală.

Alina Manole este “păcătoasa” care îşi asumă greşelile fiecăruia dintre noi, cele spuse în şoaptă, cele vorbite pe la colţuri (de Lună Pătrată), cele spuse în somn. Ironia, jocul de-a drama, “incomodele” adevăruri se regăsesc în piesele pe care le compune, în atmosfera elegantă a fiecărei apariţii în public.

Preţul unui bilet oscilează între 19 şi 29 de lei şi poate fi procurat de la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, şi online pe vreaubilet.ro.

×