x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Anastacia concertează la Bucureşti, pe 1 septembrie

Anastacia concertează la Bucureşti, pe 1 septembrie

21 Mai 2009   •   00:00
Anastacia concertează la Bucureşti, pe 1 septembrie

Cântăreaţa americană Anastacia va susţine un concert la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe 1 septembrie, informează Mediafax. Biletele se vor pune în vânzare în reţeaua magazinelor Diverta, la Magazinul Muzica, la casa de bilete a Sălii Palatului, precum şi online, pe bilete.ro, blt.ro şi ticketpoint.ro.

Starul pop-rock Anastacia, cunoscută pentru piese precum "I'm Outta Love", "Paid My Dues" şi "Sick and Tired", a inclus România în turneul său european de promovare a celui mai recent album, "Heavy Rotation", care mai include show-uri la Moscova, Madrid, Valencia, Taormina, Londra, Amsterdam etc.

Anastacia Lyn Newkirk s-a născut în Chicago, în septembrie 1968, dar s-a mutat la New York în adolescenţă, împreună cu mama, sora şi fratele său, imediat după divorţul părinţilor. Fiind diagnosticată cu boala Crohn, Anastacia nu a renunţat la visul său de a deveni dansatoare, având apariţii frecvente în emisiunea Club MTV şi dansând în videoclipurile Salt-n-Pepa. Prezentându-şi vocea guturală, inconfundabilă, în cadrul MTV Talent Show, în 1999, ea a semnat un contract cu casa de discuri Epic, un an mai târziu debutând cu albumul "Not That Kind". Primul extras pe single, "I'm Outta Love", o propulsează pe Anastacia în rândul starurilor în Europa, Asia şi Australia, următorul său album, "Freak Of Nature", livrând acelaşi mix de beat-uri dance şi pop extraordinare.

În 2003, totul se schimbă pentru artistă. Descoperirea unui nodul la sân i-a dat viaţa peste cap, fiind diagnosticată cu cancer. Povestea a apărut imediat în presă, chiar înainte ca artista să aibă timp să-şi anunţe prietenii. Din fericire, Anastacia a răspuns bine la chimioterapie, astfel încât, în iunie 2003, artista a aflat că a câştigat lupta împotriva cancerului. Având această experienţă, Anastacia a continuat să susţină campanii sociale în care să explice beneficiile evidente pe care le poate avea o diagnosticare timpurie a cancerului şi a strâns sume considerabile de bani pentru a susţine lupta împotriva acestei maladii.

În 2004, ea a lansat un nou album, pe care a abordat un sound rock.

În aprilie 2008, a lansat albumul "Heavy Rotation", sub labelul Mercury, al Universal Music. Pentru acest material, Anastacia a colaborat cu nume celebre din industria muzicală: Rodney Jerkins (câştigător al premiului Grammy), Guy Chambers (a colaborat cu Robbie Williams), Ne-Yo, Lester Mender (a colaborat cu Shakira, Nelly Furtado, Dido), JR Rotem (Rihanna, Lil Kim, Leona Lewis) şi The Heavyweights (Missy Elliot, PussyCat Dolls).

×
Subiecte în articol: muzica ana