x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Anda Călugăreanu, Fuego, Joe Cocker, Grasu XXL și Amy Winehouse, pe aceeași scenă, la “Te cunosc de undeva!”

Anda Călugăreanu, Fuego, Joe Cocker, Grasu XXL și Amy Winehouse, pe aceeași scenă, la “Te cunosc de undeva!”

01 Dec 2017   •   20:50
Anda Călugăreanu, Fuego, Joe Cocker, Grasu XXL și Amy Winehouse,  pe aceeași scenă, la “Te cunosc de undeva!”

După ce timp de o săptămână și-au pregătit minuțios rolurile oferite de ruleta personajelor, concurenții de la “Te cunosc de undeva!” sunt gata să intre din nou în fantastica lume a transformărilor, sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Însoțită pe scenă de tot baletul “Te cunosc de undeva!”, Adriana Trandafir se va transforma în Rada, personajul principal al filmului muzical “Șatra”, interpretat magistral de Svetlana Toma, Cezar Ouatu va imita un inventator al manelei pop din anii ’80, liderul și vocalistul formației Azur, Nelu Vlad, pe când Julie Mayaya va interpreta “What About Us”, un recent hit semnat Pink.

Sebastian Muntean va cânta în travesti precum regretata Amy Winehouse, Alin Pascal va fi pentru o seară un colos al muzicii din toate timpurile, Joe Cocker, Ramona Bădescu va întruchipa o glorie a muzicii latino, Gloria Estefan, în timp ce Anisia Gafton va interpreta o melodie foarte sensibilă, transformată într-o artistă foarte iubită, Anda Călugăreanu.

După ce l-a chinuit cu tot felul de personaje și de travestiuri, ruleta l-a răsplatit sâmbăta aceasta pe CRBL cu un artist pe placul său, Grasu XXL, iar Lidiei Buble i l-a oferit spre imitare pe Paul Surugiu, alias Fuego, un interpret pe care aceasta îl admiră foarte mult.

Deschiderea show-ului îi va aparține lui Pepe, invitatul permanent al acestui sezon care, de data aceasta, îl va avea ca partener de scenă pe CRBL. Cei doi se vor transforma în Ștefan Bănică și Cabron și vor cânta hit-ul “Cine stă la masa mea”.

Cum vor aprecia jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan transformările acestei seri, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

×