x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Andra, show senzațional în prima zi a concertelor de la Sala Palatului

Andra, show senzațional în prima zi a concertelor de la Sala Palatului

25 Feb 2017   •   10:20
Andra, show senzațional în prima zi a concertelor de la Sala Palatului

Andra a umplut, vineri, Sala Palatului la show-ul "Iubirea schimbă tot", primul din seria celor trei pe care artista le-a programat în Capitală în perioada 24-26 februarie. Cei aproximativ 4.000 de spectatori care au venit vineri să o asculte pe Andra au fost întâmpinaţi, la intrarea în sala de spectacol, de muzică live, cântată la harpă. 

Prima melodie a serii a adus pe scenă şi primii invitaţi, Andrei şi Cabron, interpretând melodia "Niciodată să nu spui niciodată". "Bună seara! Bine aţi venit! Din suflet vreau să vă mulţumesc că aţi acceptat invitaţia mea şi faceţi parte din acest vis împlinit. Iată, sunteţi martori că visele devin realitate. Vreau să vă bucuraţi alături de mine de această seară, să ascultaţi muzica şi cu sufletul şi să simţiţi iubirea care mi-a călăuzit mie paşii spre muzică, spre fericire şi împlinire. Vreau să râdeţi, să dansaţi şi să cântaţi", a spus Andra, în debutul spectacolului. 

Seara a continuat cu "Avioane de hârtie", interpretată alături de Shift, "Dragostea rămâne" şi, împreună cu Whats Up, "K la meteo" şi "Taxi". Pentru melodia "În noapte mă trezesc", Andra a dorit să refacă o parte din clipul melodiei şi a venit pe scenă pe un pat împins de doi dansatori. Pentru "Somewhere over the rainbow" Andra a conceput un scenariu deosebit, fiind adusă pe scenă într-un car cu un curcubeu şi purtând o rochie albă, ornată cu flori. 

Un alt moment cu priză la public a fost şi duetul cu Smiley, pe melodia "Cai verzi pe pereţi", urmat de ritmuri braziliene cu melodia "Falava" şi de "Without you", melodie lansată de Andra împreună cu David Bisbal. 

Un moment emoţionat pentru toţi cei prezenţi în sală, public şi interpreţi, a fost când pe ecranul Sălii Palatului au fost proiectate imagini din urmă cu 25 de ani, de la primele apariţii pe scenă ale Andrei. 

Seara a continuat cu muzică populară şi invitaţi surpriză - Alexandru Mihai, tatăl Andrei, Săndel şi Aurora Mihai, fratele şi cumnata Andrei, alături de care artista a interpretat mai multe melodii populare. 



"Eu am învăţat de mică să iubesc folclorul şi muzica populară. În continuare, va fi un moment energic şi emoţionant pentru mine. (...) Următorul meu invitat este cel căruia, de fiecare dată când urc pe scenă, îi caut privirea şi, când îi întâlnesc privirea, emoţiile mele trec. De această dată, el mă caută cu privirea şi eu sunt aici şi-l aştept, şi-l invit pe tatăl meu, Alexandru Mihai", a spus, emoţionată, Andra. 

După momentele de muzică populară seara a continuat cu Andra şi Dorian, cu "Floare de nu mă uita". 

Seara s-a încheiat cu "Băieţi şi fete", "Un lucru să-mi dai", "Atâta timp cât mă iubeşti" şi o ploaie de confetti. "Vă mulţumesc din toată inima că aţi fost alături de mine în această seară, că aţi avut încredere în mine şi aţi venit", a spus Andra la finalul spectacolului. 

Seara s-a încheiat cu "Inevitabil va fi bine" şi "Iubirea schimbă tot", melodie cântată aproape în întregime de publicul prezent la eveniment. 

Potrivit Agerpres, Andra a cântat pe mixerul de sunet al lui Beyonce, artista şi echipa ei dorind să apeleze la cea mai nouă şi dezvoltată aparatură de sunet şi de lumini, tehnologie folosită şi de marii artişti de peste hotare. 

×
Subiecte în articol: andra concert sala palatului