x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica ANTONIA prezintă „Tango”, cu un videoclip plin de culoare și dans

ANTONIA prezintă „Tango”, cu un videoclip plin de culoare și dans

04 Mar 2018   •   11:24
ANTONIA prezintă „Tango”, cu un videoclip plin de culoare și dans

ANTONIA revine cu o nouă piesă, în limba engleză, plină de energie, cu mult dans și un videoclip plin de culoare – “Tango”.

 

ANTONIA – Tango

ANTONIA - Tango

 

Piesa a fost compusă de Trey Campbell care a colaborat cu Adam Lambert, Kehlani, Bebe Rexha și produsă de David Ciente (Lariss – “Dale Papi”, INNA – “Ruleta” feat. Erik, INNA – “Gimme Gimme”) în cadrul unei sesiuni în studiourile Global Records.

Videoclipul piesei a fost filmat în București, în regia lui Dan Petcan, DoP Bogdan Filip. Este prima colaborare a Antoniei cu Dan Petcan, care spune despre ANTONIA că „este artistul cu care am lucrat cel mai bine și mai ușor, până în prezent. Un om normal, în sensul bun al cuvântului, un profesionist adevărat”. 

ANTONIA și dansatorii poartă ținute galbene, albastre și verzi, stylingul fiind asigurat de Cristina Crăciun, make-up de Diana Ionescu și hair de Sorin Stratulat. Coregrafii acestui videoclip sunt Adrian Barângă (Freek), Dan Chiriac și Andrei Mangra pentru partea de tango.

Tango este o piesă care mă reprezintă în totalitate, pe placul meu, cu un vibe frumos și compusă special pentru a face oamenii să se distreze și să se simtă bine”, a declarat ANTONIA.

 

De curând, ANTONIA a lansat piesa „Adio” în colaborare cu Connect-R, care are peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube.

 

ANTONIA feat. Connect-R – Adio (Official Video)
ANTONIA feat. Connect-R - Adio

În 2017, ANTONIA a lansat mai multe single-uri, printre care „Dor de tine” (peste 9 milioane de vizualizări), „Iubirea mea” (peste 27 de milioane de vizualizări), „Amya” (peste 13 milioane de vizualizări), toate apreciate de fanii artistei, dar și două colaborări cu GGirls pentru “Milk and Honey” și “El Amor” cu Micke Moreno, un artisti fresh din Miami, semnat la Global Records Latin.

ANTONIA a fost inclusă în topul TC Candler al celor mai frumoase femei din lume și se află pe locul 11, devansând nume precum Monica Bellucci, Cara Delevigne sau Natalie Portman.

Anul acesta, ANTONIA va mai lansa și alte piese atât în limba română, cât și în engleză.

×
Subiecte în articol: antonia