x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Antrenor la „The Voice” Ucraina, Dan Bălan este cea mai căutată persoană pe Google, în ianuarie

Antrenor la „The Voice” Ucraina, Dan Bălan este cea mai căutată persoană pe Google, în ianuarie

06 Feb 2019   •   17:09
Antrenor la „The Voice” Ucraina, Dan Bălan  este cea mai căutată persoană pe Google, în ianuarie

Dan Bălan face senzație în Ucraina! Recent cooptat în juriul celebrului format TV internațional de talente „The Voice”, artistul este cea mai căutată persoană pe Google în luna ianuarie, în Ucraina, într-o perioadă în care țara se află în plină campanie electorală. 

Așa se face că în luna ianuarie, în topul căutărilor pe Google în Ucraina, Dan Bălan ocupă primul loc la categoria personalități, devansând persoane din sfera publică a țării. Detalii aici.

Aflat la cel de-al nouălea sezon, show-ul „The Voice” Ucraina are parte anul acesta de efervescența și talentul antrenorului Dan Bălan, care a interpretat deja în cadrul emisiunii o varintă a celebrei melodii „Dragostea din tei” alături de o concurentă, ridicând sala în picioare.

Dan Bălan – The Voice Ucraina

https://www.youtube.com/watch?v=rNx64HIwcOM

 

Nominalizat la premiile Grammy și autor al unora dintre cele mai cunoscute hit-uri mondiale, Dan Bălan a lansat anul trecut „Numa Numa 2”, o continuare a fenomenului „Dragostea din tei”, cu videoclip filmat în Uganda, Africa. Piesa a avut un succes uriaș încă de la lansare, devenind un fenomen cu peste 10 milioane de vizualizări în prima săptămână și prezență în cele mai relevante topuri din întreaga lume, în țări precum Norvegia, Cehia, Italia, Belgia, Portugalia, Italia, Bulgaria, Turcia, Rusia sau Japonia. În prezent piesa are aproape 53 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Dan Balan (feat. Marley Waters) - Numa Numa 2

https://youtu.be/jKcBZlPHC3o

Tot anul trecut, Dan Bălan a lansat și hitul „Allegro Ventigo” (feat. Matteo), care a adunat până acum peste 61 de milioane de vizualizări pe YouTube, si încă se mai poate auzi la cele mai mari radiouri și televiziuni muzicale din țară.

Dan Bălan - Allegro Ventigo (feat. Matteo)

https://www.youtube.com/watch?v=sXu9QLRb_sI&feature=youtu.be    

×
Subiecte în articol: dan balan the voice