x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ariana Grande, tatuaj în memoria tatălui lui Pete Davidson

Ariana Grande, tatuaj în memoria tatălui lui Pete Davidson

01 Iul 2018   •   16:00
Ariana Grande, tatuaj în memoria tatălui lui Pete Davidson

Cântăreaţa Ariana Grande şi-a făcut un tatuaj în semn de omagiu pentru tatăl lui Pete Davidson, unul dintre pompierii care şi-au pierdut viaţa în timpul atentatelor de la 11 septembrie 2001, potrivit Press Association. 

Grande, în vârstă de 25 de ani, şi Davidson, 24 de ani, au început să iasă împreună în luna mai, iar la începutul acestei luni, presa a vorbit despre logodna celor doi. 

Admiratorii vedetei au observat numărul 8418 tatuat pe piciorul cântăreţei. Şirul de cifre reprezintă numărul legitimaţiei pompierului newyorkez Scott Davidson, care şi-a pierdut viaţa în atentatele din 2001. 

Pete Davidson, unul dintre membrii faimoasei emisiuni de satiră ''Saturday Night Live'', poartă acelaşi număr tatuat pe braţul stâng. 

Actorul a vorbit la un moment dat despre impactul pe care l-a avut asupra sa moarte tatălui, povestind că şi-a smuls părul din cap până a rămas chel şi că s-a luptat cu gânduri legate de sinucidere. 

Potrivit articolelor apărute în presă, Davidson are două tatuaje dedicate iubitei sale, unul dintre acestea, desenat în spatele urechii, reprezintă un iepuraş, o referire la coperta albumului Dangerous Woman semnat de Ariana Grande. 

Cei doi şi-au anunţat public relaţia printr-un mesaj pe Instagram postat în mai, iar Davidson a confirmat oficial logodna în luna iunie, în cadrul emisiunii prezentate de Jimmy Fallon.

AGERPRES

×