x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Astăzi, la Romexpo, începe B’estfest

Astăzi, la Romexpo, începe B’estfest

de Alex Revenco    |    01 Iul 2009   •   00:00
Astăzi, la Romexpo, începe B’estfest
Sursa foto: Warner Music/

Accesul publicului la festival se face pe la Poarta A din cadrul complexului şi, pentru a se evita aglomeraţia, pe căile de acces vor fi amplasate sisteme de pre-verificare a biletelor. Pentru Ziua Zero (astăzi) este nevoie de un bilet achiziţionat special, abonamentele B'estfest nefiind valabile.

Iată în continuare câteva informaţii utilitare pentru spectatori. În spaţiul de festival nu este permis accesul cu sticle de orice fel (inclusiv parfumuri peste 100 ml sau deodorante), bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audiovideo.

UMBRELE NU, PELERINE DA
În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandate pelerinele de ploaie. Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente. De asemenea, publicul este sfătuit să vină fără bagaje, genţi voluminoase sau lucruri de valoare, locaţia neavând un spaţiu de depozitare securizat.

Posesorii unui abonament de trei zile vor primi la intrare o brăţară, în baza căreia se va face accesul în zilele de 2, 3 şi 4 iulie. Spectatorii trebuie să păstreze atât brăţara la mână, cât şi biletul pe toată durata festivalului. Până la ora 23:00, ieşirea din spaţiul de festival se face pe lângă cortul de acces, unde posesorii de bilete de o zi vor primi o brăţară în cazul în care doresc să revină. După ora 23:00, ieşirea publicului se face pe la porţile A, B şi C ale Complexului Romexpo.

La B'estfest nu este o parcare special amenajată pentru public, iar organizatorii nu-şi asumă responsabilitatea pentru autovehiculele parcate în jurul zonei de festival. Orice maşină parcată în spaţiul de festival sau care blochează căile de acces va fi ridicată de Poliţia Capitalei, accesul cu maşina la B'estfest fiind posibilă doar cu permis de parcare valid. Însă cei care vin cu motocicletele sau bicicletele la festival vor avea la dispoziţie o parcare special amenajată pe la Poarta B. Parcarea bicicletelor sau a motocicletelor se va face pe baza unui bilet valabil pentru ziua respectivă.

LA AFTERSHOCK, ZONA A - SOLD OUT
Fanii muzicii rock au motive să se grăbească dacă vor să mai prindă un loc în faţa scenei, la Aftershock biletele din Zona A fiind aproape epuizate. Au mai rămas mai puţin de 100 de bilete, acestea fiind disponibile la preţul de 150 lei în reţeaua Diverta sau la www.myticket.ro. Biletele din Zona B sunt 100 lei şi se găsesc la Diverta şi la intrare.

Line-up-ul festivalului include peste 30 de artişti, printre care The Killers, Moby, Motörhead, Orbital, Franz Ferdinand, Santana şi Manowar. Biletele pentru Ziua Zero şi biletele de o zi sunt 150 lei şi se găsesc la intrare, în timp ce abonamentele pentru 2, 3 şi 4 iulie (270 lei) se găsesc pe www.myticket.ro şi Diverta.

ARTIŞTII MĂNÂNCĂ... BIO
Preparatele vegetariene, numai din ingrediente naturale, supele de legume, peştele, fructele proaspete, iaurturile şi laptele dietetic sunt doar câteva dintre cele mai solicitate alimente din meniul vedetelor din 2009. Se pare că cel mai atent cu alimentaţia sa este Moby, vegetarian convins de câţiva ani, el solicitând numai produse organice: morcovi, mere, ghimbir, spanac, castraveţi, sucuri de fructe, dar şi unt de arahide. Lemmy de la Motörhead preferă margarina tartinabilă, brânzeturile franţuzeşti, ouăle fierte tari, căpşune cu zahăr.

 

Programul pe zile
Miercuri, 1 iulie: 18:30 Snails; 19:15 Patrice; 20:15 White Lies; 21:30 The Killers
Joi, 2 iulie: 17:30 Les Elephantes Bizzares; 18:15 Grimus; 19:00 AYO; 19:45 Polarkreis 18; 20:30 Motörhead; 21:30 Moby; 23:00 Silent Disco
Vineri, 3 iulie: 16:30 AB4; 17:15 Oceana; 18:00 Alternosfera; 18:45 Gabriella Cilmi; 19:30 Klaxons; 20:30 Franz Ferdinand; 21:30 Orbital; 23:00 Silent Disco
Sâmbătă, 4 iulie: 16:15 Persona; 17:00 Gravity co; 17:45 The Moood; 18:30 Looptroop Rockers; 19:15 The Ting Tings; 20:15 The Charlatans; 21:30 Santana
Duminică, 5 iulie: 15:30 Ulytau; 16:15 Nexus; 17:30 Thunderstorm; 18:45 Trooper; 20:15 Holyhell; 22:00 Manowar

Spectatorii B'estfest, fani sau nu ai lui Michael Jackson, sunt aşteptaţi vineri în Alto Arena, unde după ora 23:00 unul dintre cele două canale ale Silent Disco va fi dedicat integral artistului într-un maraton muzical al hiturilor sale. De asemenea, organizatorii vor propune tuturor artiştilor care vor concerta în cadrul festivalului să includă în show-ul lor şi o reinterpretare a uneia dintre celebrele piese ale superstarului american.

×
Subiecte în articol: muzica iulie