x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Azi începe la Câmpulung Muscel, Festivalul Posada Rock 2011

Azi începe la Câmpulung Muscel, Festivalul Posada Rock 2011

de Alex Revenco    |    22 Sep 2011   •   08:41
Azi începe la Câmpulung Muscel, Festivalul Posada Rock 2011

'In Cetatea Intemeietorilor de Tara, Campulung Muscel, timp de patru zile, toata lumea canta rock. Festivalul Posada Rock ce a debutat in urma cu 25 de ani a ajuns la cea de-a XVIII-a editie!". Asa grait-a DJ Tom, adica Marius Nicolae Tudor.

Deschiderea oficiala sI conferinta de presa are loc astazi, de la ora 12:00, in sala de festivitati a Primariei Campulung. La ora 18.00 (care va fi ora de incepere a fiecarei zile din festival), pe stadionul municipal din Campulung Muscel, se da startul concertelor mult asteptate de iubitorii rockului din intreaga tara. La inceput vor evolua formatiile aflate in concurs: Progresiv, Simbolic, Red Magnetic, N.E.G.A.T.I.V, Blur Pulse, Kinethics (nu neaparat in aceasta ordine !).

Apoi, vor canta, in recital, formatiile Prometeu (foto) din Rm. Valcea, Bodark sI Reborn, ambele din Bucuresti. Trupa Hungry For Heaven, programata sa cante in aceasta seara ne-a trimis urmatorul comunicat: "Din ratiuni de forta majora (accident de motocicleta soldat cu o mana in ghips n.r.) si independente de vointa noastra, Hungry For Heaven este nevoita sa decline invitatia in recital la Posada Rock 2011. Pe aceasta cale, cerem scuze tuturor celor care sperau sa ne vada pe scena, multumim organizatorilor pentru invitatie si speram ca data viitoare stelele sa se alinieze mai drept. Long live rock'n'roll!".


×