x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica B.U.G. Mafia a cântat live la Radio Zu (VIDEO)

B.U.G. Mafia a cântat live la Radio Zu (VIDEO)

14 Mai 2013   •   18:18
B.U.G. Mafia a cântat live la Radio Zu (VIDEO)

Trupa B.U.G. Mafia a cântat pentru prima dată în direct la un post de radio. Premiera a avut loc în această dimineaţă în studioul Radio ZU, la emisiunea matinală prezentată de Daniel Buzdugan şi Mihai Morar. “Pentru că nimeni nu o face cum o face BUG, mulţumim mult de tot. Asta se numeşte orgasm radiofonic”, a spus Mihai Morar, după ce băieţii au interpretat “Cine e cu noi”. “Am făcut istorie cu cei care fac istorie”, a scris Mihai pe pagina personală de Facebook, imediat după emisiune. Trupa activează de 20 de ani pe scena muzicii româneşti, iar ziua de 14 mai marchează o premieră atât pentru trupă, cât şi pentru Radio ZU. “Înainte să plec” şi “Cine e cu noi” sunt primele melodii semnate B.U.G. Mafia care au fost cântate în direct la un post de radio.

Cei trei membri ai trupei au avut parte şi de o surpriză. Ascultătorii Radio ZU s-au organizat şi, cu ajutorul lui Buzdugan şi Morar, le-au oferit premiul pentru “Cea mai bună trupă din România”. Trofeul a venit însoţit de următorul mesaj: “Pentru cea mai frumoasă şi curată carieră de 20 de ani. Fanii Radio ZU au hotărât: B.U.G. Mafia - Cea mai tare trupă. Inevitabil”.

Caddillac, Tataee şi Uzzi vor urca vineri, 17 mai, pe scena celui mai mare karaoke din România – Forza ZU. Concertul va avea loc în Piaţa Palatului din Iaşi, iar cei trei grei ai hip-hop-ului românesc vor încheia spectacolul cu unele dintre cele mai cunoscute piese ale lor. Versurile fiecărei melodii vor fi afişate pe un ecran gigant, astfel încât publicul va avea ocazia să cânte strofă după strofă alături de B.U.G. Mafia.
Forza ZU aduce la Iaşi 24 dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicală românească. Evenimentul va fi difuzat în direct pe pagina de Facebook Radio ZU, începând cu ora 19, şi pe Antena 2, de la ora 20.

“Cine e cu noi”, în direct, la Radio Zu:

×
Subiecte în articol: b.u.g. mafia