x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Bănică Jr in concert

Bănică Jr in concert

21 Dec 2007   •   00:00

Show de Crăciun la Sala Palatului. Au devenit deja o tradiţie, la inceput au fost două, iar in acest an s-a ajuns la o impresionantă serie de cinci spectacole consecutive.

Show de Crăciun la Sala Palatului. Au devenit deja o tradiţie, la inceput au fost două, iar in acest an s-a ajuns la o impresionantă serie de cinci spectacole consecutive. Şi fără exagerare se poate spune că performanţa "juniorului" e greu de imaginat că ar putea fi egalată de un alt artist sau grup din Romănia.

IMPREUNĂ. Pe lăngă binecunoscutele hituri mai vechi, de această dată, Ştefan a prezentat publicului căteva dintre melodiile noului album. Editat de casa de producţie Roton, discul se numeşte "Impreună", conţine 13 piese, versurile şi muzica fiind semnate Ştefan Bănică Jr. "S-o facem lată", "Fata", "Impreună", "Dansează baba", "Tu şi eu", "Mi-e dor de tine", "Mr. Rock’n’roll", "Nopţi in turneu" sunt doar căteva titluri. Primul single, "S-o facem lată", este o piesă deosebit de dinamică şi are un videoclip de curănd lansat. In paralel cu muzica, Ştefan continuă să joace la Teatrul de Comedie, in "Revizorul" de Gogol, regia Horaţiu Mălăele.

×
Subiecte în articol: muzica