x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Benone Sinulescu: “viaţă, viaţă, drum cotit”!

Benone Sinulescu: “viaţă, viaţă, drum cotit”!

de Dana Andronie    |    20 Mai 2014   •   15:04
Benone Sinulescu: “viaţă, viaţă, drum cotit”!

Printre concertele din ţară şi din Italia şi Germania, Benone Sinulescu se pregăteşte pentru marele eveniment, care marchează împlinirea frumoasei vârste de 77 de ani.
Joi, 22 mai, începând cu ora 19:00 îndrăgitul interpret Benone Sinulescu va fi sărbătorit la Sala Palatului, alături de toţi românii care i-au ascultat melodiile şi
l-au susţinut. Bineînţeles că nu vor lipsi colegii cu care împarte scena de aproape 60 de ani. În spectacolul festiv vor evolua: Fuego, Laura Lavric, Nineta Popa, Petrică Matu Stoian, Mioara Velicu, Steliana Sima, Tiberiu Ceia, Nicolae Datcu, Lucia Dumitrescu, Emilia Dorobantu, Adrian Naidin, Cornelia şi Marcel Ştefăneţ, Aculin Tănase şi Nicuşor Iordan.

În acompaniamentul orchestrei ”Lăutarii” din Chişinău - dirijată de maestrul Nicolae Botgros - artiştii îi vor încânta pe spectatori cu cele mai alese cântece, dăruindu-le astfel o seară de excepţie, plină de voie-bună.

Benone Sinulescu a lucrat intens la un nou material discografic – intitulat ”Viaţă, viaţă, drum cotit”, pe care îl va lansa tot joi, 22 mai, în foaierul Sălii Palatului, la ora 17:00.
Biletele pentru concertul aniversar ”Benone 77” se pot procura din reţeaua VreauBilet, din Unirea Shopping Center etj.2, de la Sala Palatului, din magazinele EuroGsm, librăria Eminescu sau online prin bilete.ro, bilet.ro, blt.ro, eventim.ro. www.vreaubilet.ro.

Preţul unui bilet variază în funcţie de categoria de loc, cele mai ieftin costă 55 de lei.

×