x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Beyoncé, lansare de senzație a noului său album, LEMONADE

Beyoncé, lansare de senzație a noului său album, LEMONADE

25 Apr 2016   •   09:37
Beyoncé, lansare de senzație a noului său album, LEMONADE

Supervedeta pop Beyoncé a lansat în weekend un nou album sub forma unui film intitulat 'Lemonade' prin care aduce un omagiu perseverenţei femeilor de culoare şi face o trecere în revistă a vieţii sale complexe alături de rapperul Jay Z, relatează AFP.

'Lemonade' este compus din piese noi inspirate din versurile poetei anglo-somaleze Warsan Shire prin care diva pop încearcă să treacă peste infidelităţile partenerului său bazându-se pe experienţa femeilor afro-americane.

Filmul se deschide cu o scenă plină de acuzaţii de trădare în timp ce Beyoncé conduce în trombă în New Orleans, izbindu-se de alte maşini pentru a-şi potoli furia faţă de infidelităţile soţului său.

Pe reţelele de socializare, scena a fost interpretată de fanii divei în vârstă de 34 de ani drept anunţul artistic al rupturii sale de rapperul şi producătorul Jay Z. Dar la sfârşitul filmului, îndoielile se risipesc, când artista îl sărută tandru în 'Forgiveness'.

O dovadă în plus că cei doi soţi rămân împreună este faptul că Beyoncé a lansat albumul 'Lemonade' exclusiv pe platforma de streaming de muzică Tidal, controlată de Jay Z.

Pentru cel de-al 6-lea album al său de studio, Beyoncé s-a înconjurat de figuri mari ale muzicii precum membri ai trupei Led Zeppelin, pentru scrierea piesei 'Don't hurt yourself', sau rapperul Kendrick Lamar, marele câştigător al Grammy Awards de anul acesta, pentru cântecul 'Freedom'. AGERPRES

×
Subiecte în articol: beyonce album beyonce lemonade