x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Beyoncé şi Jay-Z i-au adus un omagiu Arethei Franklin într-un concert desfăşurat la Detroit

Beyoncé şi Jay-Z i-au adus un omagiu Arethei Franklin într-un concert desfăşurat la Detroit

14 Aug 2018   •   20:00
Beyoncé şi Jay-Z i-au adus un omagiu Arethei Franklin într-un concert desfăşurat la Detroit

Beyoncé şi Jay-Z i-au adus un omagiu Arethei Franklin pe scenă, mulţumindu-i celei supranumite "regina muzicii soul", în prezent aflată în stare gravă, pentru că a făcut "o muzică frumoasa", informează Press Association marţi. 

Cuplul şi-a dedicat concertul din Detroit - oraşul natural al lui Franklin - acestei legende muzicii, despre care s-a aflat luni că aceasta ar fi grav bolnavă. 

"Te iubim", a declarat pe scenă soţia lui Jay-Z, mulţumindu-i Arethei Franklin pentru muzica sa "frumoasă". 

Beyoncé şi Jay-Z nu au fost însă singurii care s-au declarat alături de cunoscuta artistă şi de familia sa în aceste momente grele. 

Printre vedetele care şi-au manifestat sprijinul, mărturisind că se roagă în acest clipe pentru Franklin, s-au numărat Mariah Carey, La Toya Jackson sau Missy Elliott. 

Anunţul că Aretha Franklin, interpreta unor hituri cunoscute precum ''Respect'' şi ''I Say a Little Prayer'', se află într-o stare gravă, a fost făcut luni de un jurnalist, prieten de familie al ''reginei muzicii soul''. 

Cântăreaţa în vârstă de 76 de ani ''este grav bolnavă la Detroit (în nordul SUA). Familia sa solicită publicului să se roage şi să-i respecte intimitatea'', a scris jurnalistul Roger Friedman pe site-ul său, Showbiz 411. 

Franklin, diagnosticată cu cancer în 2010, a avut cea mai recentă apariţie publică în noiembrie 2017, în beneficiul fundaţiei lui Elton John pentru lupta împotriva SIDA. 

Artista a susţinut ultimul concert la Philadelphia (pe coasta de est) în august 2017. ''A fost un spectacol uimitor având în vedere faptul că Aretha se lupta deja cu epuizarea şi deshidratarea'', a declarat Roger Friedman pe site-ul său. AGERPRES

×