x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Beyonce și Lady Gaga, Marian Nistor, Dalida și Benone Sinulescu, pe aceeași scenă, la “Te cunosc de undeva!”

Beyonce și Lady Gaga, Marian Nistor, Dalida și Benone Sinulescu, pe aceeași scenă, la “Te cunosc de undeva!”

27 Oct 2018   •   08:41
Beyonce și Lady Gaga, Marian Nistor, Dalida și Benone Sinulescu,  pe aceeași scenă, la “Te cunosc de undeva!”

Beyonce și Jay Z cântă în deschiderea celei de-a opta gale a transformărilor, sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”. Mai exact, Barbara Isasi, de la Mandinga, și Connect-R îi vor imita pe cei doi artiști americani, în cadrul unui moment cu totul special, care se va încheia într-un mod… surprinzător. Cum anume, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă seara.

Cu perucile pieptănate și vocile încălzite, concurenții de la “Te cunosc de undeva!” sunt pregătiți, sâmbăta asta, pentru jocul tranformărilor jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan și prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Alexandra Velniciuc va imita o artistă a poporului rus, cu o carieră fabuloasă, Alla Pugacheva, Carmen Rădulescu va interpreta un hit al unei americance proaspete și foarte sexy, Taylor Swift, Mihai Trăistariu va juca un personaj greu, cu un mare potențial, Daddy Yankee, în timp ce Raluka și Ana Baniciu vor face show, precum divele Beyonce și Lady Gaga.

Și în această sâmbătă, Jean de la Craiova va cânta în travesti, de data aceasta piesa “Dormeau pe-o frunză două stele”, transformat în Mirabela Dauer, Romică Țociu va imita un artist despre care se știe că a creat legendara trupă Savoy și că nu se desparte niciodată de bentița sa,  Marian Nistor, pe când Alin Gheorghișan va interpreta un mare hit al Azurului de altădată, transformat în Nelu Vlad.

Connect-R va fi Dalida și speră ca tatăl lui să fie mândru să-l audă cântând în limba franceză, iar Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, va încerca să pronunțe cât mai bine cuvintele în limba română ale cântecului “Mână caii, vizitiu!”, transformată în cunoscutul interpret de muzică populară Benone Sinulescu.

Alături de concurenți va dansa Furnix Team, baletul condus de Furnica, în timp ce Gianina Corondan le va arăta telespectatorilor ce s-a întâmplat în decurs de o săptămână la antrenamente și repetiții, în camera transformărilor, dar și înainte ca artiștii să urce în liftul magic.

Cine va reuși să realizeze cea mai bună transformare a galei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!