x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Beyonce va fi country girl

Beyonce va fi country girl

30 Noi 2007   •   00:00

Beyonce s-a apucat să lucreze la un album de căntece country şi western iar cea care o va ajuta să facă acest lucru este laureata Grammy, Amanda Ghost - geniul din spatele hitului lui James Blunt "You’re beautiful".

Artista inregistrează un album western


Beyonce s-a apucat să lucreze la un album de căntece country şi western iar cea care o va ajuta să facă acest lucru este laureata Grammy, Amanda Ghost - geniul din spatele hitului lui James Blunt "You’re beautiful". Această schimbare de stil muzical a venit după ce căntăreaţa R&B a interpretat o versiune country a piesei "Irreplaceable" alături de duo-ul Sugarland, in cadrul premiilor American Music.

HOUSE. O sursă apropiată artistei de culoare a declarat pentru cotidianul britanic The Sun că "Beyonce vrea să incerce ceva diferit. Este un fan al muzicii country şi s-a găndit că ar fi foarte interesant să facă aşa ceva.

Ea a luat legătura cu Amanda Ghost la inceputul acestei săptămăni şi se pare că răspunsul a fost unul afirmativ intrucăt vor lucra impreună". Ghost a mai lucrat cu Beyonce şi Shakira la hitul "Beautiful Liar", precum şi cu căştigătoarea American Idol - Jordin Sparks. In paralel, Beyonce lucrează la un al treilea album de studio, un proiect house, motiv pentru care a angajat duo-ul The Freemasons, cunoscuţi ai genului electronic, să producă mai multe piese de pe album.

Flashout

"PRINTRE CRETINI". Noul album Paraziţii, "Slalom printre cretini", va ieşi in curănd pe piaţă şi conţine 21 de piese, conform irefutabilnews.ro. Printre melodii se numără o colaborare cu Mircea Badea - "Politicianul romăn" - şi o alta cu Mihai Mărgineanu - "Moartea intreabă de tine". Pe lăngă acestea, discul mai conţine incă trei featuringuri: "Cu microfonul deschis" feat. Killa Kela & MC Trip, "Mereu la subiect" feat. Shabazz the Disciple şi "Something to say" feat. Raekwon The Chef.

SEDUCŢIE. "Sensual Seduction" va fi primul extras pe single de pe noul album al lui Snoop Dogg - "Ego Trippin", care va apărea pe piaţă in martie 2008. Videoclipul piesei, produs de Snoop şi Melina (care a mai produs Eve - "Tambourine", Ludacris - "Money Maker", Ciara - "Like A Boy"), a avut premiera la 28 noiembrie la MTV. "Sensual Seduction e ca melodiile vechi, care te fac să te simţi bine. Am vrut să mă distrez cu asta... şi clipul e nebunesc!", a declarat Snoop Dogg referitor la noul său single.

IN TOP. La o zi după ce a debutat pe prima poziţie in Billboard 200 cu al ei album "As I Am", Alicia Keys s-a clasat şi in vărful Billboard Hot 100 cu single-ul "No One". Piesa s-a văndut in peste 210.000 de download-uri, iar solista se păstrează pe primul loc şi in Hot R&B/Hip-Hop - pentru a şasea săptămănă consecutiv. In ceea ce priveşte LP-ul "As I Am", acesta s-a văndut in peste 742.000 de copii in SUA.

×
Subiecte în articol: muzica albu