x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Black Eyed Peas în top

Black Eyed Peas în top

de Alex Revenco    |    06 Sep 2009   •   00:00
Black Eyed Peas în top

Grupul american a intrat în istorie cu cele mai multe săptămâni consecutive - 20! - petrecute pe prima poziţie în Billboard Hot 100 Chart. Piesa "I Gotta Feeling" este pentru a opta oară în fruntea clasamentului, în timp ce "Boom Boom Pow" a fost pe locul întâi timp de 12 săptămâni.



Este un record absolut înregistrat în cei 51 de ani de istorie ai topului Billboard. "Recordul stabilit de The Black Eyed Peas este o izbândă extraordinară care scoate încă o dată în evidenţă abilitatea lui will.i.am de a compune piese care rezonează cu fanii de pretutindeni", a declarat Steve Berman, preşedinte Marketing & Sales la Interscope/Geffen/A & M.

INIMĂ ŞI EGO
"Din clipa în care l-am cunoscut pe Will am ştiut că va avea un cuvânt important de spus în industria muzicală", a mai spus Berman. "Când ai parte de un asemenea succes, ai tendinţa să fii luat de val, însă inima îi reaminteşte sufletului că ea te-a ajutat să faci muzica şi, în lupta dintre inimă şi ego, inima câştigă întotdeauna", a declarat will.i.am. "The E.N.D." este al cincilea lor album, intrat pe primul loc în Billboard Top 200, cu vânzări de peste 300.000 de unităţi în prima săptămână. "The E.N.D." este disponibil în România în magazine şi pe www.getmusic.ro/bep.

×
Subiecte în articol: muzica