x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Bon Jovi : Al -10-lea album

Bon Jovi : Al -10-lea album

01 Iun 2007   •   00:00

"Libertatea artistică a permis conceperea acestui album. Libertatea muzicală de a explora şi libertatea emoţională de a exprima ceea ce se află in inimile noastre", spune Bon Jovi. Rezultatul acestei libertăţi este "Lost Highway", noul album marca Jon Bon Jovi, care va fi lansat la 19 iunie.

"Libertatea artistică a permis conceperea acestui album. Libertatea muzicală de a explora şi libertatea emoţională de a exprima ceea ce se află in inimile noastre", spune Bon Jovi. Rezultatul acestei libertăţi este "Lost Highway", noul album marca Jon Bon Jovi, care va fi lansat la 19 iunie.

Piese incluse:Lost Highway,Summertime,(You want to)Make a Memory,Whole Lot Of Leaving,We Got It Going On,Any Other Day,Seat Next To You,Everybody's Broken,Stranger(feat.LeAnn Rimes),Last Night,The One Step Closer,I Love This Town

DUET. Produs de Dann Huff (Urban, Rascal Flatts) şi John Shanks (care a fost co-producător la "Have a nice day"), discul va putea fi găsit la Island Records/Mercury Nashville. Trupa Bon Jovi a programat reprezentări live ale melodiei "(You Want To) Make A Memory" la concursul anual radiofonic CMT Awards (16 aprilie, in direct de la Nashville), la "American Idol" de pe Fox (2 mai) şi pe NBC, la "Today Show" (19 iunie). Piesa care dă titlul albumului poate fi auzită pe coloana sonoră a filmului "Wild Hogs", iar single-ul "We Got It Going On", un duet cu Big & Rich, va reprezenta imnul Ligii de Fotbal Arena la ESPN. De asemenea, formaţia Bon Jovi este unul din invitaţii speciali ai concertului "Live Earth" de la 7 iulie, unde vor mai fi prezenţi şi vedeta spaniolă rock Mana şi rapperul Pharrell. Recent, ei au fost premiaţi cu Grammy 2007 pentru "Who Says You Can’t Go Home" - Cea Mai Bună Colaborare Country.

PASIUNE. Impreună cu bunul său prieten şi coleg de trupă Richie Sambora, Bon Jovi a fondat echipa de fotbal Philadelphia Soul care face parte din Arena Football League. Pasiunea căntăreţului pentru fotbal vine din copilărie, in tot acest timp el fiind un fan inrăit al New York Giants. Jon Bon Jovi se va muta din New Jersey in Manhattan (New York), impreună cu familia sa. Acesta este probabil şi unul din motivele pentru care artistul şi-a amănat turneul de promovare a albumului. Bon Jovi a văndut peste 100 de milioane de albume in toată lumea şi a avut 2.500 de concerte in peste 50 de ţări, pentru 32 de milioane de oameni.

FLASHOUT

AMĂNARE. Lansarea noului album 50 Cent - "Curtis" _ a fost amănată pănă la 4 septembrie pentru a permite rapper-ului să adauge mai multe piese pe LP. Pănă in prezent, două piese de pe noul material ("Straight to the Bank" şi "Amusement Park") sunt difuzate la radio-uri, acestea atingănd poziţia 49 şi respectiv 53 in top Billboard Hot R&B/ Hip-Hop. Discul cuprinde producţii semnate de Dr. Dre, Eminem şi Timbaland, iar printre invitaţi se numără Eminem, Akon, Justin Timberlake, Mary J. Blige, Robin Thicke şi Nicole Scherzinger de la Pussycat Dolls.

ALBUM. Actriţa şi căntăreaţa Lindsay Lohan va lansa un nou album, deşi ultimul ei material discografic nu s-a bucurat de un succes foarte mare. Tănăra a declarat pentru MTV.com că noul disc, pe care va incepe să-l inregistreze in decursul acestei luni, va fi unul de "urban pop" şi va apărea pe piaţă spre sfărşitul acestui an. Albumul de debut al căntăreţei - "Speak" - a atins poziţia a patra in topul Billboard 200 in 2004. Lindsay Lohan este una dintre cele mai mediatizate vedete din lume, făcăndu-le concurenţă serioasă "prietenelor" Paris Hilton şi Britney Spears.

×
Subiecte în articol: muzica bon jovi albu jovi