x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Bono şi-a revenit după operaţie

Bono şi-a revenit după operaţie

de Alex Revenco    |    23 Iul 2010   •   00:00
Bono şi-a revenit după operaţie

Solistul supergrupului din Dublin a anunţat că este complet refăcut după intervenţia chirurgicală suferită în luna mai la München. El şi-a cerut scuze fanilor din Statele Unite şi Canada care au cumpărat bilete, au comandat bilete de avion, au făcut rezervări la hotel şi i-a rugat să aibă răbdare până anul viitor, când toate spectacolele au fost reprogramate.

A FOST PARŢIAL PARALIZAT
Nu se cunosc amănunte despre împrejurările în care Bono a căzut, s-a lovit serios la spate şi a rămas parţial paralizat. În urma accidentului ("rezolvat" cu brio de neurochirurgii germani) cele şaisprezece concerte (sold out!) din SUA şi Canada urmând a avea loc în 2011. Bono a declarat: "...Accidentul, operaţia şi convalescenţa nu au fost deloc plăcute. Căzătura a fost foarte serioasă... Am profitat de timp şi am scris versuri şi muzica la nişte piese noi". Primul concert U2 are loc la 6 august, în Torino.


Discuri pentru Player
5831-127337-03_07tv25.jpgLena - My Cassette Player
Universal Music a lansat albumul de debut al interpretei care a câştigat concursul Eurovision din acest an, cu piesa "Satellite". Adolescenta din Germania, care a colaborat la acest disc cu renumitul producător Stefan Raab, a spus: "Am contribuit şi eu pe cât posibil la acest material, deşi m-am aflat în timpul examenelor de absolvire a liceului".


Stromae - Cheese
5831-127335-03_07tv23.jpgStromae, noua imagine a generaţiei new beat lansează albumul de debut. Graţie succesului hit-ului "Alors on Danse", artistul belgian s-a transformat într-un adevărat fenomen al muzicii de dans. Atipic, adică modest, Stromae a ales să se prezinte simplu, fără artificii, pentru că - spune el - "eu mă îmbrac ca toţi ceilalţi care merg la muncă. Asta este pentru mine meseria mea".


Love Never Dies - Coloana sonoră
5831-127336-03_07tv24.jpgMusical-ul cu acelaşi nume continuă povestea celei mai de succes partituri din istorie, "Fantoma de la Operă". Astfel, Fantoma şi-a mutat ascunzătoarea de la Opera din Paris pentru a bântui aşezările din Coney Island, pe cealaltă coastă a Atlanticului. Piesa ce dă titlul albumului, "Love Never Dies", este interpretată de Sierra Boggessin în rolul Christinei Daae.

×
Subiecte în articol: special observator muzica