x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Britney Spears vrea să petreacă la a treia nuntă pe domeniul Graceland

Britney Spears vrea să petreacă la a treia nuntă pe domeniul Graceland

12 Mar 2014   •   14:00
Britney Spears vrea să petreacă la a treia nuntă pe domeniul Graceland

Britney Spears vrea să organizeze petrecerea de căsătorie cu David Lucado la Graceland, domeniul lui Elvis Presley, pentru ca nunta să fie un adevărat eveniment mediatic.

Conform closermag.fr, Lucado va fi al treilea soţ al cântăreţei. După o primă căsătorie fulger la Las Vegas cu Jason Allen Alexander, în ianuarie 2004, Britney Spears s-a căsătorit cu Kevin Federline, unul dintre dansatorii ei, în luna septembrie a aceluiaşi an. După doi ani şi naşterea a doi copii, cântăreaţa a anunţat că vrea să divorţeze.

De această dată a aşteptat ca relaţia de peste un an cu David Lucado să se consolideze pentru ca cei doi să formeze un cuplu şi în acte.

Celebrităţile strâng mari sume de bani din vânzarea fotografiilor de la nuntă. "Să se căsătorească pe domeniul unei legende a muzicii i-ar putea permite să facă fotografii unice pe care le-ar vinde revistelor pe coperta cărora vrea să apară", potrivit Radar Online, în condiţiile în care, în 2004, fotografiile de la nunta cântăreţei cu Kevin Federline s-au dovedit o afacere profitabilă.

×
Subiecte în articol: britney spears graceland