x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cântăreaţa Lady Gaga şi-a oficializat relaţia cu Christian Carino

Cântăreaţa Lady Gaga şi-a oficializat relaţia cu Christian Carino

25 Oct 2017   •   21:00
Cântăreaţa Lady Gaga şi-a oficializat relaţia cu Christian Carino

Cântăreaţa Lady Gaga şi-a oficializat relaţia cu Christian Carino, iubitul şi agentul ei, prin intermediul unei fotografii pe care vedeta pop americană a publicat-o pe 21 octombrie pe contul ei de pe reţeaua de socializare Snapchat, informează huffingtonpost.fr.

Fotografia a fost realizată la asfinţit şi o prezintă pe artista americană, care poartă un bikini, în braţele noului iubit al ei.

Lady Gaga a distribuit aceeaşi fotografie şi pe contul său de pe Instagram. Imaginea este însoţită de textul "Noapte, noapte". La puţin timp după aceea, diva americană a publicat pe aceeaşi reţea de socializare şi un scurt videoclip ce o arată dansând în bikini în apropiere de o plajă, pe fundalul unui soare care se pregăteşte să apună.

După despărţirea de actorul Taylor Kinney, în iulie 2016, cântăreaţa pop a rămas discretă în privinţa vieţii sale private şi a preferat să se concentreze pe lansarea celui mai recent album de studio al ei, "Joanne", care a primit de curând discul de platină în Statele Unite.

Relaţia cu Christian Carino a început după ce acesta a decis să o însoţească pe artistă în turneul ei nord-american. În timpul unei ploi torenţiale care a avut loc pe durata unui concert la New York, agentul vedetei a decis să vină în culisele show-ului pentru a fi mai aproape de noua lui iubită.

"Atunci când am mers în culise, Christian era pe scări (lângă scenă, n.r.) pentru a se asigura că totul era în regulă cu mine", a dezvăluit Lady Gaga într-un interviu acordat pentru Page Six. "Cel mai frumos lucru atunci când sunt îndrăgostită de cineva este să ştiu că el mă va prinde dacă eu voi cădea", a adăugat diva pop.

Cântăreaţa americană a fost nevoită să amâne cele 18 concerte programate în secţiunea europeană a turneului ei mondial, deoarece trebuie să urmeze un tratament împotriva fibromialgiei, o afecţiune care îi provoacă "suferinţe fizice grave". Secţiunea europeană din "Joanne World Tour" trebuia să înceapă pe 21 septembrie la Barcelona şi să se încheie pe 28 octombrie în oraşul german Koln, după mai multe reprezentaţii în diverse oraşe din Europa, precum Zurich (24 septembrie), Anvers (1 octombrie) şi Paris (6 şi 7 octombrie).AGERPRES

×
Subiecte în articol: Lady Gaga