x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cântăreţul portorican Bad Bunny anunţă lansarea primului său album

Cântăreţul portorican Bad Bunny anunţă lansarea primului său album

24 Dec 2018   •   18:00
Cântăreţul portorican Bad Bunny anunţă lansarea primului său album

Cântăreţul portorican de trap şi raggaetton Bad Bunny a anunţat duminică la miezul nopţii lansarea primului său album, relatează EFE.

Informaţia a fost oferită pe contul de Instagram al cântăreţului care a dezvăluit şi titlul albumului său 'X100pre' precum şi unul din single-urile de pe acest disc, care conţine în total 12 piese.

Pe copertă se poate vedea că printre titluri se află şi un cântec scris în colaborare cu rapperul canadian Drake ('MIA'), un alt cântec cu interpretul dominican El Alfa ('La Romana'), precum şi o piesă cu DJ şi producătorul Diplo ('200 MPH').

Anunţul a fost făcut în aceeaşi zi în care Bad Bunny a fost prezent la Coliseo Roberto Clemente din San Juan unde a împărţit cadouri copiilor şi a făcut poze alături de ei.

Cântăreţul şi Fundaţia sa Good Bunny anunţaseră în prealabil că vor împărţi cadouri pentru 30.000 de copii.

Fundaţia Good Bunny, înfiinţată de Bad Bunny, este o organizaţiei non profit care încearcă să-i integreze pe tineri prin intermediul muzicii şi arteor .

Pe lângă contribuirea la formarea de valori şi la dezvoltarea acestor tineri, organizaţia caută să sporească nivel muzical şi cultural al insulei.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Bad Bunny